Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Hátha egy leánykának esetleg valaki mátkájának megtetszik:
FOX Switch Girl nadrág
Köszi, megfordult a fejemben az egyszínű kupak + paint brush, de egy teljes sisaknál a festés is több tízezer.... Meg ugye a 650 usd több mint 400 gbp, annyiért pedig van replika...
650 dodóért tudok fehér, fekete vagy szürke x-spirit II-t Japánból.
A fehér jó, mert nem szívja a meleget és olyan matricát csináltatsz rá amilyet csak akarsz...
Mi lesz helyette? ....mert gondolom nem akasztod szögre a bőrt/üvegszálat/vasat?
Láttam medve koma, de most a Reebok pumpás TCX-re gyúrok..
Eladom a régi Sidid,az nem érdekel?
Szevasztok régi és új arcok! Van valakinek ötlete, hogy hol vehetnék a legolcsóbban Arai RX-7 GP vagy Shoei X-Spirit II-es sapkát XL-es méretben a legolcsóbban? Eddig 145e HUF (itt az apróban) vagy 399 font (helmetcity vagy lidsdirect) a legjobb ajánlat..... Érdekelne még 46-os TCX RS-2-es lépő is akciósan (250 font vagy 100k huf alatt).....Széles utat!
Nekem k3van ,matt fekete.Ez a második szezonja,kb25ekm. A feketék akciósan karácsonykor voltak 45e körül! Elég sokat engednek a szivacsok a belsejében,ezért fontos hogy jól válassz.Biztosan van ennél halkabb is,de ebben az árban jó.A csat része egy műanyag racsnis valami,elég hónak tűnik,és ott is enged kb 2cm állítást.Ami a gyenge része az a szellőzés,(bár Én mindig maszkot hordok) az lehetne sokkal jobb.Szerintem ebben a kategóriában egyik sem tud többet.
Üdv
Sikerült szert tennem bőrruhára. Viszont a nadrág egy helyen kb 10cm hosszan ki van szakadva. Kérdésem hogy milyen áron javítják az ilyet?
Illetve a kabát része hibátlan csak koszos. Mivel tudom tisztítani? Milyen Szert ajánlotok? Olyan amitől nem nyúlik meg az anyag és a színe sem halványul?
Helló!
VENNÉK 40/42-es női bőrruhát. Ajánlatokat várok! Csak jó állapotú érdekel, maximum néhány éves! Csere-berélek is! Bolti ár feletti komolytalan ajánlatokra nem válaszolok.
Sziasztok vannak jó eladó motoros cuccaim!
Ha érdekel hívjatok vagy írjatok bátran!
Oldalamon találjátok a termékeket:
http://hasznaltmotorosruha.hu/
RS2 carbon.ennel feketebb nem kell.
mna erről beszéltem a fülnek akkor hej van hagyva hogy be férne még 1 fej
Hjc fg 15:volt,,amint tehettem eladtam.Csak Shoei azöta.Mászkàlt a fejemen zajos volt a csat engedet.
Van egy Soei xr1100-am L-es hibátlan Hadron fényezéssel smoke és sima pinlo kos plexikkel 85-ért ha keres valaki ilyet.
ezt a tipust nem ösmerem
Na most kutatgattam és találtam egy olyat hogy NZI spyder III azt írják jó sisak nagyon és most akciós is ráadásul
igazából néztem a marushint de nem találtam nekkem tetsző szinüt....héj alakitásban már közelit a mai stilushoz és nem tudom számit e de tarkó szellőző is van rajta nem csak fejtető.........én még mindig ki tartanék az AGV K3 mellett,használtan volt itt a neten 45-ért egy Rossi replica,de nekem sima fekete kellene amit nem találok sajnos.,,az sem baj ha uj lenne.a Shoxban volt egy pár ami tetszett de iszonyatos árrakkal nem hiába.......az olasz kurvák is drágák
volt AGV-m de ne kérdezd a tipusát,az is hangos volt.....meg tartottam volna csak használtan vettem(söha többet)és 2 hét után szinte mállott szét a belseje inkább el adtam.....ha hiszed ha nem,zajra és tartóságra nekem a Grex jött be......csak a külső héj,akkora mint 1 cross sisaknak,eléggé bele kap a szél......a HJC-nek nem is beszéltem még a csattjáról valami hülye racsnis szar,fél kör ivben megy bele vagy 10 centi hosszan,jó játék még kesztyü nélkül is,és az öve nincs végig párnázva csak két szélen mint a kiskőrösinek........délután lesz fényképezőm és le fotózom mert ma már nem visszem vissza
Valaki tud valami jó sisakot ajánlani mert már el bizonytalanodtam,a legjobb sisak az életemben a shoei x-spirit sisakom volt,csak egy balesetben oda lett
Még mindíg az olcsóbb üvegszálasok közt a marushin szerintem a nyerő.
Jó kidolgozás,tetszetős desig,olcsó plexi,3 év alatt sem ment tönkre semmi benne.
25-50e-ig van többféle verzió.Kicsit drágábban full carbon bár nekem 65-ért sikerült kifognom.
Ennyire rosszat még nem hallotam róla,csak láttam hogy versenyző is használja viszont a héj anyaga sokkal szimpatikusabb volt ennek a sisaknak mint a legtöbb gyártónak ebben a kategóriában,pl agv nél ilyen árban csak termoplaszt sisakja van,nekem tartós sisak kell,volt annó egy shoei x-spiritem de az sem volt épp halk példány de erre való a füldugó
igen...én ma vettem eggyet nem olcso de nem is drága na a lényeg ordit a motor benne,minden szart szinte fel hangosit,,,,,,,,a rostély még vagy 2x fel-le hajtom és kámpec a fokozatos állitásilehetőségnek,,oldan nézésnél viszit és süvit.......a plexi nem zár rá az áll részre hanem valami barom ki találta hogy 1 gmis peremre csuszik..........ha csuszna,attól félek ha teljesen le hajtom,többet nem fogom fel hajtani a plexit.......nagy szar kami sisak.holnap viszem is vissza
Hi! Eladó térdkoptatók:http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
Most gondolkodom sisak vásárláson,és néegettem többet is de árban meg minőségben ami kedvező lenne az a HJC FG-15 de volt aki azt mondta az egy szar sisak,de ezt nem akarom el hini,valakinek van vele tapasztalata?
Én lehet tudok neked 1-et !