Üdv!
Keresek 2 részes, perforált, jó állapotú bőrruhát.
Berik/ Arlen Ness rendszer szerint 52 es méretben, 178/80 testalkatra.
fekete, piros, fehér színek bármilyen kombinációjában.
Max 90.000.- ig
Ohhh...tényleg. Azt most adták, fel. Még jó, hogy rájuk írtam. A kolléga akinek a feladata lett volna elfelejtette feladni. Ma adták fel így. Remélem jövő hét péntekig megjön....EMS gyorspostával...
Köszönöm! Ráér, ha megjöttek a Bomber-ek kollégámnak, gondolom lassan ide érnek! Már nyaggat, hogy meleg a kesztyűje! Azzal együtt, ha elküldenéd, hálás lennék! Köszönöm!
Fehér van A tavalyi kesztyűm, a bal kezénél kiszaggattam a tépőzárral. A jobb még jó, egy öblítés ráfér, de egyben van. Írd meg a címed a email címemre.
Én is Alpin thundert használok most. a Fox puhább kényelmesebb jobban szellőzik. Fikáztam is benne egy kicsit és semmi baja nem lett a tenyerének, pedig odacsaptam rendesen. Szerintem jó kesztyű. Vékonyabb az alpinnál, de nyárra jobb választás.
Üdv.
Motoros pályafutásom lezárását követően eladnám motoros ruhám. 2008-ban vásárolt, de baleset miatt csak két szezonzt használt IXS bukósisak (S-es) és IXS kétrészes ruha. Egyben 120 e az ára, (új ára 280 e körül van), ha valaki elviszi alku nélkül, kap egy Oxtra titanium csizmát is hozzájuk. Érd: ferentzi@delmagyar.hu.
ha sokat tervezel esőbe menni (elindulni ki a nagyvilágból) akkor ne perforált, ha csak hobbi motoros vagy nem tervezel hattalmas túúúrákat, akkor perforált... évi egy két elázás meg belefér.
Kicsit elakadtam ruházat ügyileg a csizmánál, ugyanis nem tudom eldönteni, hogy most perforált legyen, vagy sem. Szerintetek? Gaerne GP-1 lenne a kiszemeltem, ha valakinek van róla tapasztalata, azt szívesen meghallgatnám.
Alpin GP pro 20
Alpin SP1 15
Alpin Thunder 10
Fox Bomber 8