aztán ki tudja..lehet egy rossi veszett el benne..
úgy hallottam csinos a barátnője, lehet hogy inkább vele foglalkozik és nem velünk fórumozik. megértem
Érdeklődnék, hogy bőrt festenek e át? Ami konkrétan engem érdekelne pirosból feketét lehet e átfesteni? Egy tankbőrröl lenne szó és ha egy árat is tudnátok mondani megköszönném.
jaja az euromotor
felhívom a srácot mi az ára a csizmának merthogy 2 hete 58 e ma meg 76 e - kedvezmény. azt mondja nem tudja de megnézi a motorrevüben merthogy még nem hallott az új akciójukról..érted..a boltban dolgozó eladónak fingja sincs róla hogy végül is mennyi az annyi..
úgy hallottam csinos a barátnője, lehet hogy inkább vele foglalkozik és nem velünk fórumozik. megértem
Beszállok a cseverészésbe én is
Vagy még sem?
Lehet most próbál felnőni hozzánk.
Na mind1,tavaszig van ideje,de sajna addig még egy 40lovat be kell szerezni a pacijába is.......
jó neki egy zx14 is, még az is durva
Nála szokták a társak a ruhát restauráltatni,kérdezd meg.
http://www.colopmuvek.hu/
Újat 20-25e között csinálnak neked itt:
http://motorkarpit.hu/tankbor/...
Látod,tudtam én,hogy hiányzik...
Majd tavasszal az utakon levívjuk...............!
Érdeklődnék, hogy bőrt festenek e át? Ami konkrétan engem érdekelne pirosból feketét lehet e átfesteni? Egy tankbőrröl lenne szó és ha egy árat is tudnátok mondani megköszönném.
Így kénytelen álmodozni a multról,csak az új vassal képzeli el a mult fordított élményeit...
pl azt hogy legyorsulod a a hayabusát a zx14el
Beszállok a cseverészésbe én is!
De azt tudják,hogy milyen motorunk van,mert az első kérdés ez volt.
felhívom a srácot mi az ára a csizmának merthogy 2 hete 58 e ma meg 76 e - kedvezmény. azt mondja nem tudja de megnézi a motorrevüben merthogy még nem hallott az új akciójukról..érted..a boltban dolgozó eladónak fingja sincs róla hogy végül is mennyi az annyi..
Én tudok,Euromotor változó árakkal........
ha valaki tud új/újszerű 44-es fehér/fekete/piros versenycsizmát pl sidi vertigo corsa air, vortice air, spyke totem air, spyke totem 2.0 stb jó áron érdekel
És nálatok?