Sziasztok!
Eladó lenne a sisakom....
Shark RSV... kék , ezüst , fekete bukósisak... szép állapotban , szép belső,doboz, sisakzsák...Jean Michel Bayle replika....
Ha kell postai utánvétellel is küldöm.
Irányár :17 000Ft
Tel: 06 70 9409 606
email: xxsanyi@citromail.hu
Ha tippelnem kéne ugyanabban a pakisztáni üzemben csinálják mindkettőt mint a Shox,rush-m és még sok más tipust.
Cimkében és kinézetben van a különnbség nem másban.Ha tetszik tökmindegy.Meg lehet venni.
Szevasztok! Valakinek van itt tapasztalata a Roleff vagy B star bőrruhákkal kapcsolatban? tudom tudom ha hozzádobnék 25-30at kapok berik vagy mugen ruhát de most nem az érdekel.A boncteremben nem találtam használható infókat egyről sem
Eladó a képen látható Caberg V2 Hellracer II sisak L-es méretben, beépített UV szűrős napszemüveggel. Egyszer nem használtam, ajándékba kaptam, de sajnos nem volt jó a méret, visszacserélni nem tudták. Természetesen karc, ütődés, és mindentől mentes. Megvan a doboza és papírjai is.
Rövid specifikáció:
Dupla, karc- és páramentes plexi (beépített sötét plexi)
Termoplasztikus héj
Turbulencia védelem a nyakszírtnél
Coolmax kivehető bélés
UV-védelem
Gyors plexicsere
Belső levegőkeringés
Sziasztok!
SÜRGŐSEN ELADÓ: ( másik bőrruha vásárlása miatt)
Shox bőrkabát kék -fehér-fekete puha protektorokkal könyök , váll, hát.....xxl-es méret. Szép állapot......16 000Ft Nem csúszott, nem estem benne
Akitó bőrnadrág kissé kopott a használattól 56-os méret , puha csípő és térdprotektorok , Nem csúszott, nem estem benne..........10 000Ft
Külön-külön is eladó
Tel : 06 70 9409 606
Ezért mondom a füldugót.Bár én süketölők és akkor már nem kell.
Max hosszú autópályán jövőre kipróbálom mert igazából nem fizikailag fáradok el hanem a monoton sivítástól agyilag.
Nem olcsó baszki, ráadásul most újítottam fel egy 50 köbcentis Dolmar 115i-t, abban dugattyút cseréltem, meg van egy Husqvarna 40, abban is dugattyú csere lesz, meg mellé még csapágyak, szimmeringek :D
Ahhoz sima fülest használok, meg persze archálót. Lassan bejáratom a láncfűrészemet, lehet emelni a fordulatszámot, csak épp el fog fogyni a fa. Bár a kurvannyát, tegnap elkaptam némi fába nőtt drótot vele, oda is tett a fogaknak rendesen...
Sima szivacs füldugó, tompítja a zajokat, főleg a szélzúgást. A többi közlekedőt hallod, csak épp nem fájdul meg a fejed, nem csilingel a füled. Zenével már nem fogod jól hallani a környezetet és a motor rendellenes hangját sem. Vagy ha igen, akkor para van :D
Amúgy azt fontos tudni, hogy ha romlik a füled, az már soha nem lesz jobb.
100 forint? Én vettem egy komplett dobozzal.. nem tudom hány száz darab. Néha belemarkolok, egyet-egyet teszek a fülembe, maradékot meg a kabátzsebbe. Egy darabig elég, és mindig van nálam. Ahogy nézem, évekig kitart majd ez a doboznyi
Eladó lenne a sisakom....
Shark RSV... kék , ezüst , fekete bukósisak... szép állapotban , szép belső,doboz, sisakzsák...Jean Michel Bayle replika....
Ha kell postai utánvétellel is küldöm.
Irányár :17 000Ft
Tel: 06 70 9409 606