Sziasztok
Eladó Dainese T3 piros-fekete-szürke bőrruha apró horzsolással az alkaron. 30.000 forint! Hozzá tartozó Dainese csizma 42-es 10.000 forint. Eladó egy AGV K3 kék bukósisak (m-es méret) 20.000 forint (újszerű állapot). tel: 06303919798, email: richard.horv@gmail.com
Szia Máté!
Nálunk most 16.000 Ft egy új motoros kabát, 12.000 Ft a nadrág, és 7.000 a gerincproti. A ruha teljesen protektoros, kivehető termobéléses, van még sok méret! Garis-számlás! Ennél olcsóbban most egy boltban sem találsz! Az e-mail címem az adatlapomon van!
Hello!
Mi a véleményetek a protektor "ingekről"? fox 2
Még anno Probiker cuccokat néztem, abból egy overál 60 körül van, kabát 30. Vagy esetleg a használt piacon ha látnék valami jó kabátot, de talán ahhoz is kellene külön gerinc védő. Valami ötlet?
Már nem emlékszem de talán egy 25-30e volt.Kabátból kivettek karban hasban meg nyaknál.Nadtág szintén hasból vettek ki meg a komplett protektorozást a nadrágban feljebb rakták mert a sípcsontom közepén volt.
Hát mit is,hogyis...Az a lényeg hogy megvédjen a bukásnál.Nem divatbemutatóra kell.Annak idején úgy lógott a bőrgúnya a faromon,mint vizipók-csodapók seggén a légnadrág!De a motoron pontj jó volt.Akkoriban olyan motorom(is)volt ahol a farod feljebb van mint a fejed!Megbiztam a ruhában igy bátrabb is voltam.
Nah most neten találtam egy nadrágot ami két számmal kisebb mint a mostanim és lemérte a srác, jónak tűnik úgyhogy megrendeltem. Ezt amim van pedig megpróbálom eladni.. Amúgy újonnan vettem egy márkakereskedésben csak akkor még elég kemény volt így ráfogtam arra hogy majd ha betörik jó lesz de nem. Szóval megpróbálom eladni. Azért köszönöm hogy gyorsan válaszoltál! :)
Szia! hat a kepbol itelve eszt mar at dolgoztak 100%.Az elozo tulajdonos bizonyara 1 kicsit Pockos volt ezert dolgoztata at a Ruhat. A buggyosb reszenel szerintem csak siman le vartak, Ezer bisztos h at suvit rajta a szel es a vizet sem birja.
Értem. Akkor mit érdemes vele kezdeni? Egyszer volt rajtam és azóta csak itthon a szobában próbálgattam magamra rábeszélni hogy jó lesz az de annyira buggyos hogy már idegesít, viszont szeretném ha jó lenne mert azért egy farmer nem az igazi motorozáshoz..
Szia sajnos szabokat Csongard megyeben nem tok. De at szabni a nadago meg nem erdemes (tobe kerul a Hus mint a leves)Es minoege is nagyon le romlik tole, En az enyemet a munkahejemen csinaltam mivel varrodaban dolgozom mint Szabo. Az Alpinestar, Berick, es Probiker ruhakat mi gyartyuk a POLO-nak nemetorszagba. igy tutam magamnak csinalni 1 darab egyedit. Nos en aszt ajanlom h ne szabazsd at mert mert a magan szabok nincsenek ugy gepesitve hogy meg csinaljak jol. Szet kel bontani a 3x varatot le vagni a ragasztot meg STB........ ez nagyon bibis es sok idobe kerul, meg persze penzbe. Itt a kornyek beli Szabolcsi mocisoknak szoktam En at keralni a ruhat es toom h mivel jar es meny ido ez.
Meg tudnád nekem adni ezt a bizonyos elérhetőséget, nekem is van egy kis "nyűgöm".
Köszi..