Nem rossz!
Ügyesen válogattál, de ne érts félre ne az ennyimét, valószínűleg méretben nem is lenne jó, mert te M/L sisakot linkeltél, az enyém meg S-es, de én ezt a sisakot nem ajánlom!
A védőruha lényege, hogy védjen... ez a sisak, nem túl bizalomgerjesztő...
Nézz körül, biztosan találsz jobbat, legfőképpen ne a sisakon (a fejeden) spórolj!
Az a legfontosabb!
Ez persze csak az én véleményem, remélem ezzel nem bántottam meg senkit...
ÚJ. Nolan N101-es bukósisak eladó
XS-es van rá írva, de inkább S-es méret!
Felnyitható állú.
ezüst színű.
eredeti ára 50 000,- Ft volt. Méretprobléma miatt eladó.
Hello , lenne egy kérdésem hozzátok, bukót akarok venni a jövőhéten , és nekem ezek az állból felnyitható sisakok tetszenek , ezek mennyire zárnak jól hűvös időben , pl ősszel ? Mert én addig megyek amíg nem lesznek mínuszok Akinek van tapasztalata , az írja le kérem . Köszönöm .
ELADÓ!
Schoeller versenykesztyű (Made in Switzerland), Keprotec kevlár protektor (magas ütéselnyelő képességű) az ujjaknál, a bütyköknél, a csuklónál, stb. Erős marhabőr külsőrész, puha tapadós bőr a tenyérrészen, az ujjaknál perforált bőr.
Kék – fekete - fehér színű, mérete: XXL/12. Hőálló, víz, kosz, és olajtűrő anyaga van, rendkívül tartós. És a legfontosabb, hogy rendkívül kényelmes, össze sem hasonlítható egy olcsó kategóriás kesztyűvel.
Teljesen új, sosem használt. Méretprobléma miatt eladó (nagy rám :( ).
Eladó bőrdzseki(Rawhide U.S., XL, kivehető bélés) és bőrnadrág (Shox, 3XL) kiváló, alig használt, újszerű állapotban. A nadrág 2szer volt rajtam, de a dzseki se sokkal többször. Megtekinthető Eger mellet, vagy egyeztetés után Budapesten. Ár megegyezés szerint.
e-mail: peter.gazso@gmail.com
ÚJ Női motoros nadrág cordura XS/S méret
Vastagon bélelt, protektorozva: csípő, térd.
Víz és szél álló.
A nadrág kabáttal össze cipzárhozató.
Németországban vásárolt, jó minőségű erős nadrág. Sajnos méretprobléma miatt eladó.
Ára: 13 000,- Ft
4x használt motoros csizma, újszerű 40-es méret
Németországban vásárol: Drytex Ciskara
40-es méret
Még csak megtörve sincs. Lemostam, lefotóztam, remélem minden jól látható. A képeken a talpi felület kicsit vizes még...
4 x Használt fekete, zárt bukósisak S-es NEXO
Németországban vásárolt, Nexo márkájú, zárt sisak. S-es 56-os, fekete.
1390g + - 50 g
4 x volt használva, tiszta!
Annyi baja van, hogy a nővérem leejtette. Két helyen le van pattogva a festék, de ezen kívül semmi baja. (a sisak legtetején, illetve a sisak plexis részének az alsó részén jobb oldalt. A plexi, nem sérült!)
Szép tiszta sisak, látszik a képeken is...
Nem rossz!
Ügyesen válogattál, de ne érts félre ne az ennyimét, valószínűleg méretben nem is lenne jó, mert te M/L sisakot linkeltél, az enyém meg S-es, de én ezt a sisakot nem ajánlom!
A védőruha lényege, hogy védjen... ez a sisak, nem túl bizalomgerjesztő...
Nézz körül, biztosan találsz jobbat, legfőképpen ne a sisakon (a fejeden) spórolj!
Az a legfontosabb!
Ez persze csak az én véleményem, remélem ezzel nem bántottam meg senkit...