Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jójó de akkor inkább ennyiért vennék pitbikét és abból kiszerelem.
Tudok blokkot 65-ért ha holnap elviszed!Zsír új 300 kilóméter van benne pöcc röff!
tudom hogy júl. 1-étől. de mi az ami nem lényeges?
Már két hónapja...
"2011. július 1-jétől érvénybe lépett KRESZ-változások néhány kivételtől eltekintve látszólag nem hoznak lényeges változást."
tud valaki eladó max 125 ccm-es négyütemű komplett üzemképes blokkot? jó a 50ccm is meg a 110 ccm.
Hoppá! most már nem érdemes játszani a 15-20 km6h val kijátszani. mert ezalatta is büntethetik! http://autostat.hu/jo-tudni-ro...
Mi már kinőttünk ebből
Üdv

Azt nézd emg , hogy a henger oldalába belevan-e írva, hogy 40 Km/h.Mert ha igen akkor annál sokkal többre ne számíts a gépedtől.A mz karbiról nem tudok mit mondani van egy nekem némi hibával.
ha valaki még nem ismerné.... http://videa.hu/videok/vicces/...
Sziaztok!
Következő a kérdésem az 1986- hercules mopedekben van feszültségszabályozó? Illetve az hogy lehet hogy egy 6 V generátor multiméterrel mérve 12V csinál?
üdv a ts 125 karbi érdekelne!elvileg jó lehet a sachs blokkra!
üdv!sachs herkuleshez 1982 év keresek alsó felső villahidat!nekem felső repedt alsóba pari beletörte csavart
üdv mindenkinek!a múltkor olvastam itt,hogy valaki keres bing karbit.nekem van egy 18-asom.kép holnap este.
hát jah azért ha kijár az ember akkor vanak halak rendesen :)
de azért ide is nyomhatnál képeket:)
csak ennyit?
látom felétek van mit akasztani!
etnep ha szabak kijavitanom Keihin karbi.
(megjegyzés a keszeg jó tenyeres volt) :)
íme a két márna egyik 2.5 kg az enyém a hosszabbik a másik 2.20 kg a haveromé :) csonticsokorral fogtuk őket!
tegnap este is fogtam márnát puchi töltöm a képeket. :D
Slick! Harmatgiliszta csokorral 10/0 ás horoggal kb akkora a horog mint a tenyerem. :D
Bing 14 17 101 a rávaló.Na kíváncsiskodva várom a képeket a gépekről.
ha van egy feső villahidat a sachs herkuleshez az kell!az enyém repedt!most lelépek kajálni üdv laci.(indepente@freemail.hu)