a sachs mellé adtak egy derbi csodanévvel elátott valami motor szerű gépet amibe igy e képeket elnézve sok sachs alkatrész van és az se értem,hogy a derbi vázban hogy lehet puch blokk!bing karbival az passzol rá ...viszont a sachson keihein van..szoval olyan az egész mintha valaki tök részegen nekiált volna motort szerelni abból a mi épp mellete hevert a földön....
ja ezaz köszi mostmár legalább tudom mim van ugyanez a kerek első lámpa van rajta,ma szoliban vagyok (tűólt´)de holnap délben összekaparom mim van és küldök egy listát majd este rakok fel képeket is és átküldöm.a porlasztóról mi a véleményed?
üdv!rakom képet de most épp nincs a farzsebemben egy se valami ilyen lehetett fénykorában de hozzám már elég lepusztultan érkezett.A blokk -karbi-váznyak és kerekek már a bobber projektben vannak minden más elcserélhető ami még megvan (kp sem sértés de alkatrészek jöhetnek)
Sziasztok!nemrég cseréltem egy SACHS HERKULES motort de nem nagyon tudom beazonositani.Botküllös-dobfékes-kék...-műszerek nincsennek rajta...-váltó és fogaskerék hajtás baloldalt-berúgó jobb oldalon....hengerf olyan mint a tubarózsa ferdén bordázott..karbi keihien (csattos) amit nemértek mert bing kellene rá de az lötyög rajta (ráprobáltam a binget de nem passzol) ötlet kéne mi mehetne rá vagy mi ez? amugy egy merevvázas chopper lessz majd belőle igy vannak dolgok amik leestek róla pl:tank-lámpa-kapcsolók-ülés vas+szivacs-lengővilla-telók-légszűrő-oldal deknik (nem a blokké)-stb-stb...keresek egy képet a blokkról.üdv laci
Írj nekem mailt cím az adatlapon a cuccokból lehet, van ami érdekel sőt ha komplett a váz akár az is blokk nélkül!
Annyiért már a motor 2/3-ad részét szeretném magaménak tudni!:DTúl sokat pofázok róla :D