miből gondolod?
te meg csak veszel egymás után mocikat és szétkapsz és otthagyod. na sose láttam hogy vmit csinálnál a dappokkal :P:P az lesz az igazi szopás hogy párévután elkallódik egy két alkatrész akkor mit csinálsz?
idén annyi a paradicsom mint álalt te máma szedtem le de jó sokvan meg cukkini meg patájszon is van sok.Meg lesz paprika csak nemlehet eleget locsolni ez a baj itt tatamucsán.
KI kellene mozdulni abból a nagy FŐFALUBÓL AGYILAG NÉHA MUCSÁRA! És sokan rájönnének hogy a FÖLD Nevű Bolygón vannak még emberek is, bármilyen hihetetlennek is tünik!
Hát hogy megértsed 125 kg vagyok szeretek nyugodt lenni amikor 50-60km/ óra sebivel csettegek mucsán a nagy büdös alföldön! Ezért szeretem rendbe tartani a mocikat,legyen fék, világitás stb!
Hali! midkét kerék 1964 óta müködik! Ez csak a baja ,csettegő lesz a mociból mert most is az és igy érték! Tiszteljük a gyártókat! Köszi az ajánlatod, de ilyen váz komplett 10 000-ért van eladó blokk nélkül papirral!
Egyszer ráülnék egy Sachs TC 50-re, Yamaha DT 80-ra vagy hasonló kis köbcentis japán méregzsákra (ami ránézésre még elmegy 50-esnek), de egyelőre nagyon élvezem, hogy a Sachs első pöccintésre indul, és gyakorlatilag csak tankolni kell (na jó, ez nem igaz, tegnap cseréltem a hátsó helyzetjelző izzóját) - munkába csettegéshez az üzembiztonság a legfontosabb szempont (megtanultam ezt a Babettával).
mert láttam egy két helyen a dappjaidat.