Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megégett a kajám, b@zmeg!
Az a baj, sok a kötsög:
http://youtu.be/R4lIAHZ-wNY
Üdv!

Szeretnék keríteni mégegyet ezeket olyan élvezet szerelni leke van egyem a kis száját :D
Hol a márka?
Ha lehet ! Nagyobb tiszteletet a MÁRKÁNAK!
Üdv! Sok Pöcs.. Örülne ha volna ilyen gépe! El ne add!
ezt nem használom ki
Mi az a köszrükö? Amúgy kb úgy!
megnézted a linket? amiben van dS papír meg nyaktábla van?
Ezen a kis motoron kiváncsi lennék hogy mutatsz...
Kb. Mint majom a köszrükövön .
Ahha mondom csinálok múltkor úgyis slick koma panaszolta, hogy régen látta!Mentem is vele picit tök jó!
elő a multimétert és keress végig... de az is lehet hogy vhol oxidálódott a csatlakozások.
Valaki tudna segíteni abban hogy hol induljak neki abban hogy mitől mehetett el kompletten a világítás a TM50 es Kreidleremről? Elől hátul nincs világítás, duda működik. Egyszóval töltőtekercs nem lehet. Valami drót szétcsúszására tippelek.
Üdv!
A motor már nálam van:) Előnye hogy nagyon jól húz. Hátrány: Nincs hozzá semmilyen alkatrész. Ez volt a gyár utolsó dobása utolsó motorja. Utána már Garelliket gyártottak Kreidler néven.
Üdv!
Ha gondolod van eladó Polini hengerszettem. 5 felömlős. Ha kell megtalálsz.
Mire fogtad a harcsát?
Üdv! Sachs Henger van rajta.:) Volt itt sportmotoron egy embernek gépkönyves racsni Szimója csak nemtudom mi lett vele.
Hoppá!
Új képek!
2. képen egy nagyon ritka florett rs hengerefej látható :)
Hát igen, aki meg akar sértődni, annak rendszerint sikerülni is szokott a tényektől függetlenül:)
Magas lórol lehet nagyot esni! tele voltam Ősi főfalusi emberrel, alsó-Némeditől Felső Tárkányig! a többi mind mucsai volt!
látom ez a "mucsai" kifejezés beakadt.
Pedig én nem földrajzi elhelyezkedés, hanem szellemi értelemben használom.
Mucsai ember néha olvasgat(sorok között is elboldogul!)
Most a próféta szólt belőled!
Valószinűleg igy lesz! Halkan jegyzem meg nem vagyok márkafüggő, amit használnak elromlik (nem én találtam ki, és nem te vagy a Bölcsek köve Tulajdonosa)