Szia Zoli!
Nepper vagyok, nem is tagadom
Az az igazi hülye fajta. Az, aki olcsóbban ad el, mint amennyiért vesz, ill. amennyiben van a bringa. 160e Ft-ig számoltam, aztán már nem stresszeltem magam vele. Adok hozzá 2l ELF full szintetikus 2T olajat is Azt azért feltételezem, hogy itt nem fog kelleni senkinek, itt nem ez az árkategória megy. Kellene egy berúgó, aztán meghírdetem mindenhol ahol lehet.
Ámberek!
Még mindig berúgó kart keresek Sachs blokkra. 14-es a tengely, 31 bordás. Nem igaz, hogy senkinek sincs eladó! Az fontos, hogy a felfogatás síkjától vagy 2 cm-t kanyarodjon kifelé, mert különben elakad a lengőkar csavarjában.
Továbbá eladó sorba került a KTM. Érdekel esetleg itt valakit?
Ára: 120e Ft
Berúgóm sajnos nincsen hirdezsd többért mert gyönyörű a gép!Vagy add itelre 1,5*annyiért egy iylen gépet sokan megvennének még részletre is.
pcsába, hát pont ott voltam.
Nem baj, ez is svájci mint a narancs...
LK600 as Kreidler volt 50 köbcentisben? Mert szerintem nem. Vagy csak próbál hülyíteni egy régi motoros/rosszul tudja?
Kreidler LK600, Yamaha Chappy, A Yamaha mellé meg ingyen egy KTM hobby I.:D
Nepper vagyok, nem is tagadom
Az az igazi hülye fajta. Az, aki olcsóbban ad el, mint amennyiért vesz, ill. amennyiben van a bringa. 160e Ft-ig számoltam, aztán már nem stresszeltem magam vele. Adok hozzá 2l ELF full szintetikus 2T olajat is Azt azért feltételezem, hogy itt nem fog kelleni senkinek, itt nem ez az árkategória megy. Kellene egy berúgó, aztán meghírdetem mindenhol ahol lehet.
(nemmegsértőd, nevetgél:)
Nagyon szép motor!
Megér ennyit, neked gondolom kétszerennyibe van minima
Még mindig berúgó kart keresek Sachs blokkra. 14-es a tengely, 31 bordás. Nem igaz, hogy senkinek sincs eladó! Az fontos, hogy a felfogatás síkjától vagy 2 cm-t kanyarodjon kifelé, mert különben elakad a lengőkar csavarjában.
Továbbá eladó sorba került a KTM. Érdekel esetleg itt valakit?
Ára: 120e Ft