Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez ami magában volt.
Elvileg 6,25 lóerős.
Mennyiért sikerült megválni tőle? Remélem a tőlem vett karbi jól funkcionált:)
Ez melyik blokkja?
Belefogtunk egy kis szerelésbe. Főtengelycsapágyas a blokk.
ezt nézzétek nem ide való de ugygondoltam nézzétek meg mit tesz az irigység és mienek a mai gyerekek....http://nemtommilegyenacime.blo...
Új rekord MVX-el:
1000 Ft-ból 64 km.
Pedig volt a börzén KTM PL-es prospektus!
Facebook-on van veterán Hondás klub!
Szomorúan tudatom veletek, hogy eladtuk a KTM-et. Így aztán elhagyom a fórumot, mivel kedden megjön az új gép és az nem Puch, nem Kreidler és még csak nem is társai. Képeken: ez volt, ez lett. Néha azért benézek majd.
Üdv!
Meg tudnád mondani hogy az LK600 as Kreidlerről hogy kell leszedni az ülést? Mert néztem mindenhogyan de csak 1 csavart találtam a motoplat mögött közvetlen ami fogja de kétlem hogy csak 1 csavar fogja az ülést :(
Akkor valami zárlat. Nézd meg mert leéghet a motor. Vagy csak egyszerűen elgyengült az akksi. Nekem is volt az autóban egyik napról a másikra cellazárlatos lett az aksi és csak 9 voltot adott le:(
Nem tudok rajtahagyni.
Rjtahagytál valami világítást?
Tegnap börzén:
indulnék haza az MVX-el, de nem indul. Másfél óráig szoptunk vele. Azt hittem a gyújtáskapcsoló a szar, már találtam is másikat, be is szereltük, de azzal sem ment. Szétszedtük már a fél motort, biztosítékok is jók... B@ssza meg, hát bikázzuk meg... És nem beindult?!
Eztfigyeld ma délelőtt kimegyek az itteni bolhapiacra DS-el kicsit pöfögök aztán fut oda egy srác, hogy nem-e kell hozzá alkatrész?
Kérdemmi van úgytűnik van egy viszonylag komplett motor kerekek és hátsólámpa nélkül.
csókoltat!
Nem eladó.
hát a comet?
Mennyi volt a DS 50-nem tudod véletlenül?
ezeeee?
Hogyvan a drága?
jéé egy comet 50 rs 4 l
a utcsó előtti képen a honda könyvek közt találtal mvx-eset is?
Öt-cá.