Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kuplung behúzásnál a nagy zaj azaz behúzócsapágy csinálja. azaz meg kellene nézni hogy mennyire kopott. Bár nézz meg hogy mennyi olaj van a váltóban.
Szia! A motort nem tőle vettem!
És miért volt nagy hangja,rájöttél?
Nekem is nagy hangja volt a kuplungjának!A csávó elég gyanús volt ezért sem vettem tőle semmit pusztuljanak az ilyenek!
Azt megígérem,hogy minden hozzászólásához írni fogok neki és vagy rendezi a tartozását vagy szégyenében el kullog a fórumról!
Nem az utóbbi a jó megoldás!De ha bárki más tudna egy jó állapotú
(ezt őneki is leírtam) bing 15-ös karbit,annak örülnék!Rossz nekem is van,kopott a tű és a szivatója sem jó.Nincs normális alapjárat,van mikor csak a szivató ráhuzásával megy rendesen!
Ja és még egy kérdésem lenne,a kuplung hibátlanul működik,viszont ha behúzom nagy a hangja!Mi lehet a gond?A segítő válaszokat előre is köszönöm!
Üdv! Ha igy van ahogy leirtad megtettél mindent hogy itt nem hisznek a manusnak,bár mit is el akar adni!
igen tudom,ráadásul nincs benne síber tű és fúvóka sem!
Ezért fizettem 5500ft-ot ,cagiva 125-nek! Én azt hittem a gyenge agyammal,,aki a puchot szereti rossz ember nem lehet!
Nagyot tévedtem mint látjátok!Már többször írtam neki itt is,email-ban is,egyszer írta hogy a tesója össze keverte a csomagokat ezért kaptam ezt a hiányos valamit,másodszorra az volt a válasza,hogyha odaér a pénz,mármint az utánvét összege 5500ft,akkor majd rendezi.Azóta bármilyen formában keresem,nem válaszol!
Volt valakinek hasonló gondja már vele?Mit tudok tenni,hogy vissza kapjam a pénzem,vagy megkapjam az eredetileg rendelt karburátort!?
Ez maxira való.
Sziasztok! Van egy Puch Maxi P1 XL-esem,a baloldali műanyag dekni
(láncvédő) hiányzik!Nincs véletlenül valakinek felesleges?
még mindig várom a puch x50/4.re a 15-ös bing karbit amit kifizettem!
Amit küldtél helyette,azt meg vissza küldöm!
A képeken lévőt küldted!
értem.
cserebere volt mucsai!
Szevasztok!
Nincs valakinek egy eladó berúgója Sachs blokkhoz? Elveszett menet közben a KTM-ről. 14mm átmérőjű tengelyre kellene, 31 borda van rajta.
amúgy mennyibefájt a moci amit vettél?
oké.
ma nem bizti tudok mert vigyáznom kell a kisördögeimre (gyerkőceim)
Üdv! Szeretném látni a Blokkot(motika=mutasd már meg)
nem értem...
motika
Mz-re 400 Ft/db újraragasztották a fékpofákat.
nekem csak blokkok vannak.
Köszi Brumó! valószinüleg a kerekekrhez kell majd alkatrész de szét kell szednem ,ami biztos kaki az a fékpofák első hátsó párban! Meg valami rajz ha volna Tomos Colibri 1964-hez.
olyat keresnék dugóval!
ha kell vmi blokkcucc nálam szólhatsz mert van asszem két féle markolatváltós blokkom. :)
Üdv! Belementem délelőtt a gyujtásig a váltóig! A kipu az egy új Kór anyagos dob 2 csövel. Indul szedi a 3 sebességet a futómű első hátsó javitandó! holnap oil csere! Ennyi!Kulung nem csuszik de lehet vele tölteni az időt!Az egész lefestése szeptember!
Helyzetjelentés a tomosról.A váltóbowdent alaposan zsírozd!