Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ért hozzá, de okoskodik.
Idióta.
hopsz a link kimaradt. http://www.vatera.hu/item/view...
ez jó moci lehet mert vannak papírjai! és olcsó! bár fel kell újítani de azért is olcsó!
Köszike! :)
Boldog Születésnapot! Jó Egészséget,Bort Búzát, Békességet, Hosszú életet Kivánok! ( Nyugger.)
Köszike!
Boldog Születésnapot!
Gs 1000 tankot rá!
úgyértsed hogy olyan gépet raknék ösze ami scrambler kinézetű motor a közútra is jó meg pályára is jó lenne :) így már világos?
hasonlóképp mint ezek.... csak próbálok ihletet találni ki.
Hallod, te kevered a matyizást a hokizással...
Pályázgatós, közutas, Scrambler... Találd már ki mit szeretnél!
Boldog Szülinapot Brumo!
köcci:)
ebből szeretnék csinálni scrambler motort. és szívesen várom az ötleteket. hogy mi kéne alakítani rajta..... :) amolyan pályázgatós motor lenne közútra és a pályára:) ami egy dolog szeretnék feltenni a crosskormányt. és kicsivel kisebb kerekeket átfűzve... azaz 16 colosakat. addig is várom a 5leteket :) a fikából nem kérek. :)
Boldog szülinapot brumóbácsi!
megcsinálták nekem! előtte utána. eljárási lépés. Coval való hegesztés kitöltés a rosz részt. és aztán leesztergáltak. És ajándék volt... Majd holnap viszek neki vmi minőségi bort :) Amúgy ma van a szülinapom, és a párom csinált tortát nekem :) a egykereketzős motort 8-ast (28 vok már+pár őszhajszállal gazdagszom) alkot
Maros ártér!
Ennyire homokos a föld?
egyébként ülve is meg tudja csinálni a blokkot.. pl. ő mondja meg hogy miket kell megcsinálni.
éazaz te kezeddel az apád szemével és eszével meglenne pikk pakk..
:D ezekből jó kis házi pálesz lesznek ugye? mi is szoktuk... :)
de bazdmeg nemérted látom jólvan...
Akkor taníthatna téged, te szerencsétlen.
mert odavan a dereka és félig levan rokkanva azért bazdmeg és ne gunyolodjál te szerencsétlen nyomorék,,
Árányozvá
mucsai termése hogy legyen szin!
0-ez a fórum inkább tolok szmájlikat az legalább színcesíti kicsit az itteni létet.
Tényleg LOL így kurva sokat megspóróolnál vele és tanulhatnál is ingyen! Mert máshol fizetni kell ha tudni akarsz vmit....