Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem olyan kérdésem lenne ezzel kapcsolatban (illetve úgy általában a motorhőfokkal kapcsolatban), hogy hol kell/érdemes mérni a hőmérsékletet? Melyik részén a hengernek?
sztema olaj sár benne égett el..
azért jobb ha kredit kiszerelni és kikocogtatni a kipubóla kormot.
köcce hasznos infó :)
de ha állóhelyzetben játatom és alkalmanként húzogatom az gázt? mondjuk 5 vagy 10 percenként kicsit gázolgatom? persze nem koppgázra és félgázig. és visszaveszem kicsit hogy hűljön. bár tudom is azt hogy hirtelen nem jó mert akkor megszorulhat.
H.U.G.Y.:Hugy.
Puchira ne is figyelj megint füvezett.
Repsol 2t Sinteticorol mi a véleményed?
Amúgy is ki akartam pucolni a kipuffot csak nem akart kijönni a fránya furulya. Azon gondolkodom hogy leveszem a dobot és kiütöm belőle a másik irányból valami fadarabbal, hogy ne sérüljön.
Normális motornak megvan oldva a hűtése nem úgy mint a Simsonnak:D
Ha el voilt dugulva a kipu, ha votl ami kiégjen, akkor igen.

Hosszú menet után erősebb is egy darabig
http://youtu.be/dpmAY059TTY

Erre táncolok fejemen a ruszki vadászgépből kiszerelt fülessel ami állandóan visszaránt ha elhagyom az agyam.
Érzéstelenítés nélkül?
Durvább lesz mint egy császármetszés!
Te most komolyan. Próbálom elképzelni a te sportmotoros fórumozásaidat. Odamész géphez míg betölt a net tekersz egy kövér füvescigit elpöffented aztán jössz marhaságokat írni...
Na akkor tényleg énis kíváncsi leszek hogy a "bejáratás" után az első igazi megzörgetésre hogy reagál majd.
Megszálták az ufók a dobodat.
Várjál most vettünk vagy tizet, megkérdem pontosan honnan.
"Há a repcolnyál napjába 5ször különbet vizelek!"
Illetve szerinted mi lehetett az hogy a szombati 170 km es menet után erőteljesebb hangja lett a Kreidlernek. Olyan mintha fúrtam volna pár lyukat a kipuff furulyába. Mélyebb. Kikormolódott vagy mi a gördeszka?
Nem úgy vettem észre... Szerintem amikor csinálták a perselyt nem a gyári hengerpalást szerint csinálták az egészet ennek nem kéne így mennie...
Slampibáttya jólmondta itt pár hónapja "A PERSELYEZÉSEL A MOTORT MEGÖLIK NEM MEGJAVÍTJÁK"
4000 nél olcsóbban nem találtam de majd körülnézek. De lassan úgyis vége a Kreidler bejáratásának. Amúgy a Repsol 2T Sinteticoról mi a véleményed? Elmegy egy ilyen max 9000 körül forgó motorba?
Most komolyan kérdezem. Te szedsz valamit? Vagy agyadra ment a benzingőz? Értelmetlen hülyeségeket írsz mindig. Vegyél azt a szakszodra.
VAn csini digiizé valami két rugó a konrad shopban
Köszcsi:)
Monnyuk nem adtam nekik oda, de sebaj, dugóék jó embörök:)
huszezer!Vegyé hájjdenaut a krájdlerodra aztán kigyünk egy 10-esbű.