szted mit csinál most a politika? ha élni akarsz a kedves életedet? maivilágban csak egyetlen megoldás van ami élni akarsz az lopni csalni hazudni kell. ez van sajnos..... hazánkban becsületesen élni belehalsz!
Nekem jó.Énis szemre szoktam belenyúlok a hengerbe van vála nincs vála beledobom a dugót kotyok nem kotyok fényrést stb azt késsz mehet össze akármilyen jó vagy szar mert tudom, úgysincs másik és még motorozni kell vele.
Ennyi szeretek kókányolni, jó érzéssel tölt el.Én legalább bevallom.
Ajjaj.:D Kis tudós.:D Szerinted ha felső holtponton megmozgatom a dugattyút a hengerben a középsőben illetve az alsóban és nem mozog az nem jó? Nem is látod és okoskodsz...
4-5 évig. Foggalmam sincs. Mivel első időkben még jogsim sem volt úgy jártam vele. Persze akkor kevesebbet. Az kb 2,5- 3 év. De a henger+dugattyú párosítás kotyogásmentes! Szóval még azt sem kell.
bár a válság miatt is elég nehéz biszniszelni dolgokat... és emmiatt mindig adok kedvezményt a vevőnek. hogy beszámítás lehetőség van de egy feltételem van hogy mindig dobjanak rá valamennyi pénzt. és akkor a másikat meg eladom ugyanúgy kicsivel többért.
Ha valamit meg akarok venni azt megveszem mert kicsiny gyermek korom óta tudom mit vehetek meg és mit nem, Én döntöm el és nem az aki elad ! AZ árú nállad van- a pénz nállam! Ösi szabály Pesten tanultam 40 éve a BOSNYÁKON!
Nem fogtok holnap elázni?tervetem én is hogy átugrok a cobrával megnézni a simokat de rossz idöben nem is tudom anyira már nem vagyok fanatikus de ha sütni fog a nap és nem esik az esö akkor megyek.elvégre kecsemét nincs messze.
Gondolkozz már...
Ennyi szeretek kókányolni, jó érzéssel tölt el.Én legalább bevallom.
Ha valakinek kell az hívjon a 06204282445 es számon!