Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden esetre orbánkirály sem csinált semmit. Sőt azóta tovább nőttek az árak. Minden politikus egyforma köcsög.
muszáj csak úgy 86szor ezt feltenni?
akkor mondd meg hogy miért buktál a kredin?
Te bolond vagy!
Milyen hülyeségeket hordasz itt össze?
Ha így müköednének a dolgok, akkor szerinted mindenki csal a Vaterán.
6 éve Vaterázok, ne akard nekem megmagyarázni. Több ezer adás-vételem volt!
egy kis csemege,ha még valaki nem http://youtu.be/JoUfScXD7k0
Én ezt nemértem.
pont ezaz így kell rá igazodni az árakhoz.
szerinted pl a 125-ös fantic 30-35 ezerért az horror ár? amikor blokkja zsír pöpec?
Ha el adok tisztességes vagyok, Ha Veszek szemét vagyok Szerinted!
nézz meg az eladásaimat. De azértf annyira hülye nem vagyok! és több éve vaterázok! hidd el hogy sokan csalnak vaterán is úgyhogy két felhasználója vagy több és ha nem akarják hogy bukjon rajta akkor kicsit rálicitál bizonyos értéket és akkor másik persze meg idegesíti és minél előbb meg akarja kaparintani akkor felüllicitál pár ft-tal. és akkor nyertél rajta valamennyit. :)
Brumó ! A Vatera ha igy működne te már rég éhen haltál volna ! Ennyi oszt JÓ NAPOT!
értem.... oké. De azért érdekes hogy nem mindegyiknél látom... :S
"nyomás keletkezne a blokkban"

Nem keletkezik benne nyomás, mert minden blokknak van szellőzője.
Pont ebből az okból.
nem nem...
mert ez akkor jó pl amikor az ember tudni akarja hogy kb mennyit ér az embereknek. PL van egy érmenyűjteményem (emléksor)ami kb teljes vayoniértéke ami ráköltöttem azaz évente 2-öt vettem összesen kb 60 ezer. és jelenleg eszmei értéke 80 ezer körül van és én persze annak 80ezerre tettem ki. és marha sokan licitáltak és még sem érték el. persze legaláb tudom mennyiét ér, és bukni meg viszont nem akarok.
és akkor elteszem. és később hónapokkal később újra felrakom.
Másik hogy ha szeretsz rajta bukni akkor ennyi erővel ajándékozz meg engem. a másik hogy látható minimálár, az arra jó hogy ténylegesen lássák az emberek hogy valójában mennyit ér. és ha vkinek nagyon kell akkor persze arra rálicitál. persze az nemmindegy hogy valóságos értéket határozod meg vagy ha túlzottan magasan adod meg akkor persze az emberek röhögnek rajta. pl van ilyen is a vaterán pl egy 1939-es 20 márka horogkeresztes kb 2-4 ezer FTot ér XF tartásban. és a egyik srácnál láttam 1 ft.os aukciót és ő meg rejtett minimálárat adott és rákérdeztem hogy mennyi a legalja ami adná erre mondja hogy 40 ezer és persze ő ehhez ragaszkodik. mi meg röhögtük. hogy ez sose fog jól eladni. értek. mindig legyen valóságalap ami meghatározol. mondjuk kredinél simán kirakod 35 ezerre fixárra. akkor simán vinnének akkor ennyiért.
A legnagyobb "bunkóság" a rejtett minimálár.
Értelmetlenül licitálgatni...
ha vateránb árulsz akkor mindenképpen kell rejtett minimálár. ÉS akkor legalább nem buksz rajta. DE ha kurvára sürgős akkor persze 50% esély hogy buktál vagy nyersz.
Bele?
Mibe bele?
ez van... leközelebb mindig tegyél bele minimálárat!
Bizonybizony most kell eladni.
Pedig a kötömö is 6 sebességes.
Osztrákhoz került.
Eléggé rátelepültek a hazai oldalakra...
eléggé furi... :S
vásárolj vissza és adj el többért!
Ezt nem hiszem el...
Fent van a Kreidler vagy 3 hete, senki nem érdeklődött. Komolyan, se egy e-mail, se egy telefon.
Ma, hogy elvitték, 2, azaz kettő ember is hívott!