Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam, szép, tetszik! Sok szerencsét hozzá!
Abban is iszonyatos hanghatással zúgott a ventillátor?
Ez az egyetlen dolog, ami nem tetszik benne.
Hű de randa!
Ilyen szép autóra ilyen ocsmány spoilereket tenni
az igen :)
Csendbe megjegyzem Puchi! A sachy 50cm 2db 6203 C3 csere utánmint a Sawhausen ugy mükszik!
Segiteni Szeretnék! Ha van kettő irányba forgó fúró géped balos forgatással 4,8mm balos fúroval simán kilehet hajtani azt a sz@ros 6mm csavart! A zárthellyid meg a TE Bajod! Oldd meg!
Általában...
Méghogy nem...
Akkor béna vagy. Az utóbbi időben 2 db-is fent volt/van Levegős 80-as 6 Sebességes a neten...
Puch a befutó de nem sikerül 6 sebességest találnom pedig azkéne még.Azok szépek is a herculesek szarul néznek ki a szögletes formavilág mittomén 82-től.
Amúgy nincs véletlenül valakinek olyan 6os balos menetfúrója? azzal ki tudnám hajtani a csavart.
A rozsdát leszámítva sok a közös ezekban a motorokban, és a Daytonámban. Egyik se megy
Reménykedtem a 4 napos hétvégében, de jövő héten 4 ZH, és innentől csak rosszabb lesz. Nem sok baja van, csak az betört csavar, onnantól indítható lenne.
de ha csak olvasod de azért jólesne a jelenléted is.
Hungexpós börzéről képek:
Döntsd el, hogy Puchinátor, vagy Sachsinátor akarsz lenni.
Milyen cobra?Érdekel az összes létező példánya.
Azért nekem is van mivel dicsekedni autó téren...
Ez azért pofásabb!
mindkét vas irigylésre méltó !
( főleg hogy volt ilyen RX-em )
Hiányoztam mi? Olvasni olvastam a fórumot folyamatosan.
Autó reszelés folyik (Mazda RX-7), előkészületben egy veterán lakóautó (Opel Bedford Blitz Hymer)
Este benézek, most bojlert kell cserélnem...
Nos akkor a kép, én Malaguti Fifty -nek azonosítottam be, de a talált képeken mindben állóhengeres blokk van az enyémbe meg fekvőhengeres Gyromat autómata...ami szintén malaguti de más vázba van rakva
nem barkács, az látható lenne...lehet valami kisszériás ritkaság esetleg überkincs prototípusra akadtam

Az alsó képeken az ELADÓ bóbita van !
üdv! ezeréve nem láttalak:) mesélj mizujs?
bmwr100.honnan tudod ezeket az apróságokat ha lejtőn van 150 km hátszél és termeli a moci a 400-ft-os benzint?
Szerintem Repsol 2T hajtóműolaj (10W-40). Hidegen-melegen hibátlan és van benne kuplung tapadást elősegítő adalék.
Ha csúszik a kuplung, akkor nem olajat kell cserélni, hanem meg kell csinálni a kuplungot. Szerintem.