Segiteni Szeretnék! Ha van kettő irányba forgó fúró géped balos forgatással 4,8mm balos fúroval simán kilehet hajtani azt a sz@ros 6mm csavart! A zárthellyid meg a TE Bajod! Oldd meg!
Puch a befutó de nem sikerül 6 sebességest találnom pedig azkéne még.Azok szépek is a herculesek szarul néznek ki a szögletes formavilág mittomén 82-től.
A rozsdát leszámítva sok a közös ezekban a motorokban, és a Daytonámban. Egyik se megy
Reménykedtem a 4 napos hétvégében, de jövő héten 4 ZH, és innentől csak rosszabb lesz. Nem sok baja van, csak az betört csavar, onnantól indítható lenne.
Hiányoztam mi? Olvasni olvastam a fórumot folyamatosan.
Autó reszelés folyik (Mazda RX-7), előkészületben egy veterán lakóautó (Opel Bedford Blitz Hymer)
Este benézek, most bojlert kell cserélnem...
Nos akkor a kép, én Malaguti Fifty -nek azonosítottam be, de a talált képeken mindben állóhengeres blokk van az enyémbe meg fekvőhengeres Gyromat autómata...ami szintén malaguti de más vázba van rakva
nem barkács, az látható lenne...lehet valami kisszériás ritkaság esetleg überkincs prototípusra akadtam
Szerintem Repsol 2T hajtóműolaj (10W-40). Hidegen-melegen hibátlan és van benne kuplung tapadást elősegítő adalék.
Ha csúszik a kuplung, akkor nem olajat kell cserélni, hanem meg kell csinálni a kuplungot. Szerintem.
Ez az egyetlen dolog, ami nem tetszik benne.
Ilyen szép autóra ilyen ocsmány spoilereket tenni
Akkor béna vagy. Az utóbbi időben 2 db-is fent volt/van Levegős 80-as 6 Sebességes a neten...
Reménykedtem a 4 napos hétvégében, de jövő héten 4 ZH, és innentől csak rosszabb lesz. Nem sok baja van, csak az betört csavar, onnantól indítható lenne.
( főleg hogy volt ilyen RX-em )
Autó reszelés folyik (Mazda RX-7), előkészületben egy veterán lakóautó (Opel Bedford Blitz Hymer)
Este benézek, most bojlert kell cserélnem...
nem barkács, az látható lenne...lehet valami kisszériás ritkaság esetleg überkincs prototípusra akadtam
Az alsó képeken az ELADÓ bóbita van !
Ha csúszik a kuplung, akkor nem olajat kell cserélni, hanem meg kell csinálni a kuplungot. Szerintem.