brumo,brumo...már csak te hiányzol ebböl a társaságbol,lehet hogy közülük valaki elcseréli a rigádat négyütemü morini-ra...egy-két arc mintha ismerös lenne valahonnan
az jó mert én is olyanokat gyűjtök.
bélyegnyűjteményem is van de szinte erutópai és ázsiai, mert a nagypapám kamionos volt is mindenről hozott íveket.
ha benkókról ami kell írj msnben és megmondom hogy mik vannak nekem és tudok e adni.
Nem szimpla bankókat gyűjtök, hanem zsír új, gyűretlen, használatlan bankók. Még az a Pengő is olyan, minimális használati nyom sincs rajta.
Kb. 2-3 évvel ezelőtt gyűjtöttem, akkor nagyon jól ment a dolgom, és félre tudtam tenni mindig, mikor kaptam a postán.
Bakkerr gyűjtesz bankókat?
Mert én is gyűjtök bankókat!
Ha érdekel tudok jókat összeállítani párat neked.
KB nekem per pill vegyesen kb 500 féle van koronások, pengősök,forintosok. vegyes tartásban. majd este msnben ok? ha érd. ÜDV.
Slickrick:Légyszi segíts ha tudsz!Nézegettem itthon a hengereimet(turbóhűtéses puch)és 2 félét találtam.Az egyik elko,a másik trm.Azt mondtad a trm a tuning,de úgy látom az elko felömlői tisztábbak(öntvény nem rücskös),és nagyobbak is.Miért?Ráadásul a szívólyuk is nagyobb.Nem a trm-nek kéne ilyennek lennie?
bélyegnyűjteményem is van de szinte erutópai és ázsiai, mert a nagypapám kamionos volt is mindenről hozott íveket.
ha benkókról ami kell írj msnben és megmondom hogy mik vannak nekem és tudok e adni.
Kb. 2-3 évvel ezelőtt gyűjtöttem, akkor nagyon jól ment a dolgom, és félre tudtam tenni mindig, mikor kaptam a postán.
Van bélyeggyűjteményem is...
Mert én is gyűjtök bankókat!
Ha érdekel tudok jókat összeállítani párat neked.
KB nekem per pill vegyesen kb 500 féle van koronások, pengősök,forintosok. vegyes tartásban. majd este msnben ok? ha érd. ÜDV.
Ezek a szarok jószerint 2,4 és 2,9-lóerő között voltak.Az én puchomon pl gyárilag TRM-volt.