duplatárcsás szerintem nem volt gyárilag.
a potompénz már nem is emlékszem pontosan, de olyan 40 körül lehetett, igaz akkoriban az a 40 ezer más volt mint mondjuk ma
Te megtudnád mondani, hogy rx9-replica létezett-e duplatrácsás vízhűtéses kivitelben?
Nézegettem az rx9-eket de duplatárcsás hasidomos fajtát még nem láttam.
Amúgy a potompénz mennyivolt:-D
...én már ezt rég vettem (vagy 6-8 éve) potom pénzért, válóhibával, ami persze még akkor megcsináltunk.
Jó lenne tudni hány darab van ebből a típusból az országban és hogy a Hercules modellpalettán belül, ez valóban egy ritka típus-e.
(még külföldi, német hírdetésekben is alig-alig bukkan fel, amig pl. Ultrából ugyanott több tucactnyit hírdetnek)
Fürgyé' le
a potompénz már nem is emlékszem pontosan, de olyan 40 körül lehetett, igaz akkoriban az a 40 ezer más volt mint mondjuk ma
Te megtudnád mondani, hogy rx9-replica létezett-e duplatrácsás vízhűtéses kivitelben?
Nézegettem az rx9-eket de duplatárcsás hasidomos fajtát még nem láttam.
Amúgy a potompénz mennyivolt:-D
egy Maxi (igaz szép) 250 Euro
Jó lenne tudni hány darab van ebből a típusból az országban és hogy a Hercules modellpalettán belül, ez valóban egy ritka típus-e.
(még külföldi, német hírdetésekben is alig-alig bukkan fel, amig pl. Ultrából ugyanott több tucactnyit hírdetnek)
http://car-tarsak.blogspot.com...
a képeken látható kerek "felülről horpasztott" tükröt keresek, valakinek van ilyen elfekvőben ?
Azt hittem már rég megcsináltad, és patent.
Hát hogy raktad akkor össze?
Az jó, a többi nem...