Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoplatot javítani Nehéz. Sok sikert hozzá.
Igen sok motornál nem értem miért van összeszabdalva csak úgy az elektromos rendszer pedig semmi célja! Eddigi motorjaim közül csak a Tomosnak volt érintetlen az elektromos rendszere.
Az hogy van sok hozzá nemértő ember aki itt elcsíp vezetéket , ott told hozzá falvezetéket.... Ilyenek....

Olyanokat látni néha hogy hajjaj...
Szigszalaggal végigtekeri a drótot nemhogy venne 150Ft-ért 1 méter "tyúkbelet" , Felxibilis műanyag csövet...

Szörnyű...
mér mi a baja?
Utálatos dolog az elektromos rendszert javítani...
De most megtörtént félig...
Márkatársak már vagyunk régóta de konkrétan az RX9 típusra gondoltam TUDOD?
méghogytípustársak. mert sokára kész leszel vele csak lassú haladással döcögsz. én már rég megcsináltam volna....
Hello neked honnan és mennyiért sikerült ilyen csodálatos darabot előkerítened?Remélem nemsokára típustársak leszünk.
MINEK?
Egy sima 80-as blokk...
A Kreidler Florett RS-embe van 2 Gyűrű a Felsö L-Profilú ! Gyárilag ilyet tettek 1972-ben CH-ban szerelt a masina!
ilyen volt a dugó szerintem sport van benne azért 1,5mm a szélasség
ha egyet pislog akkor tuti kacsint ha folyamatosan akkor tuti belement vmi vagy csak idegbeteg :D
Amúgy irigykedek a sachsodra DE ami nagyon érdekes az a gyűrűk száma az enyém 2 gyűrűs volt föllül vékonyabb mint allul.
Nagyon jó kismotorok.HA az enyémnek nm lett volna roncs a váza nem adom el.
A Dugót megigazitottam 1,5 széles ÚJ (nem használt) Gyűrűt keresek 38mm átmérővel 1-esben igy is emeli az elejét, ezzel a kopottal!
Az nagyon jókis motor lesz nekem tetszik.Abból a 3-sebességes fajta viszont mégjobban teszik:-D
sz@rügy,én citromot eszek+40-50% Védöt, ha nem vezetek, a Sach pörög! Bowdeneket szerelgetem,Kerültem vele az udvaron(fék javit), Jó lesz!
Megemelkedik a szájszeglete.
Honnét tudod, hogy a küklopsz kacsint vagy pislog?
Kiderült, hogy tüdőgyulladásom van.
ez kurvajó ismerem!
Problémád van a matekkal? Hívj fel! 06 30-(10x)(13i)²-sin(xy)/2.362x
vkinek ilyet tuningolni? http://auto-motor.vatera.hu/al...
http://auto-motor.vatera.hu/mo...[min]=&csp133[max]=&csp33[min]=&csp33[
max]=&csp34[min]=&csp34[max]=&p=2&p2=60000
pizzázni jó :D