Hát tulajdonképpen igen.. próbaidős voltam, de határozott idejű szerződésem volt, ami eddig szólt... csak ezt senki nem gondolta vna mert ez a cég úgy csinálja h felvesz vkit ilyen szerződéssel, és időnként meghosszabbítják... am kunság volán-nál vtam...
Végül 1 kép.. elvittem a múlt héten meghegesztetni még héten kész lesz... sajnos mint az látszik az egyik csavart túlhúzták
A gyakorlatot úgyértsed a tanulás alatt kell csinálni. és vagy heti 2 Xalkalommal elmenni eltanulni ezt azt. meg lehet tenni. csak sztem azért küldik el, mert olyan embereket keresnek aki tudja a dolgát egyedül és 5 perc alat megcsinálja. és szakszerűen... ez van.. mindenhol nem lehet tökölni, bár ahol te voltál két hónapot melózni az próbaidőszaknak nevezzük! és nem voltál jó nekik. ez van.
Nem is azt mondtam h nincs rá kereslet... mert dolgoztam benne, igaz h nemsokat... de láttam h mi folyik benne...ez olyan h vagy nagyon jól csinálja az ember és olyan munkákért ami pár pillanatba kerül ( pl kulcs rátanítás ) nagy pénzt akaszt, vagy sehogy, na most ehhez azért kéne legalább egy laptop, meg amit ugye irtam vmi diag.műszer... maszeknak ezért nehéz... az meg h most évekig melózzak INGYEN h tapasztalatot szerezzek, te sem gondoltad komolyan... De azért remélem sikerül, és SOK SIKERT HOZZÁ.. drukkolok... Őszintén
Amúgy nem igaz minden amit írsz. hogy a autóvillamossági lófasz. nem ér . tudod hogy hova járok? ahol egy kimondottan egyénicéges villamosági műhelybe járunk tanulni és gyaklorlatra, és a ember állítása szerint naponta legalább 5-10 autós jön hozzá hogy csinálják meg.
szal csak jó helyen kell keresni.
Bár nem úgy igaz amit írsz. Mert ha gyakrolati év a minimum ahol követelik. akkor, úgy helyezkedj el hogy legalább ismerősöknél kell elhelyezkedni meg a meglévő villamossági műhelyben bekérezkedni magad azzal hogy gyakorlatot szeretnél szerezni se nem kérsz bért érte. amúgy aza vicc hogy ha vagy bizonyítványod és abban van a gyakorlat.
és azzal kell igazolni. ennyi.
brumo!
Én autó elektronikai műszerész vagyok, ez a végzettségem, bizonyítványom van róla meg minden, és 6 évet szenvedtem érte... érettségi + 2 év ... ÉS LÓF**T NEM ÉR! Én 2 hónpot dolgoztam a szakmában (eddig) csakhát nem hosszabbították meg a szerződésemet, tehát mennem kellett... most villanyszerelőként dolgozok és ezerszer jobban megbecsülnek, nem beszélve arról h az utó elektronikához, minimum 1 laptop, és még egyéb diagnosztikai műszerek ami több száz ezer forint, vagy milliók... ha szalonban/szervizben akarsz elhelyezkedni ott meg ugyebár azokat favorizálják jobb akiknek van már "x" év munkatapasztalatuk, főleg ebben a szakmában ugyebár... én nyáron mikor végeztem a sulival nem 1 ilyen hirdetést láttam, és annyiszor feltettem magamban a kérdést hogy könyörgöm! hogy az p**csába szerezzen a szerencsétlen "munkatapasztalatot" ha egyszer mindenhol ez a feltétel, és ezmiatt nem veszik fel sehova... én vagy 7 helyen voltam mire a 8. bejött és kemény 2 hónapot lehúzhattam benne és orrbaszájba csináltuk a kamionokat, buszokat..... ha tehetném még1szer nem választanám ezt, hanem akk. inkább vmi hegesztő vagy ilyen szakmát... Remélem kicsit elgondolkodtat vagy tanulsz az én esetemből... mondjuk én még nem adtam fel telljesen, de most van másik fix meló, ebben elvok ráadásul apummal melózok tanulok tőlük mit csak lehet, és talán-talán jól is fizetik...
értelek de 23 -éves automata az mechanikus. a mai meg komputeres. itt meg meg kell adni a koordinátákat és megtervezni 3d-sbe az alkatrészeket meg berakni az elemet a gépbe és onnan a gép kifarag. stb.
amúgy tudod mi a jó dolog benne? hogy nem csak az autókkal is lehet foglalkozni hanem, motorokkal is meg kamionnal. :) persze még nm jutottam el odáig még :)
Végül 1 kép.. elvittem a múlt héten meghegesztetni még héten kész lesz... sajnos mint az látszik az egyik csavart túlhúzták