Vaze de jó napom van:):) mert két motort megtudtam tutira megcsinálni, az egyik a m50-es a másik a honda mt5-öst
szal a m50-esnak a 17-es karbiszelözőcsatornája volt eldugulva az volt a baja. és most úgy pörög mint a cobra vagy mi a faxom de durván! mint az előző 14-es kabival. A hondának szinte semmi baja a kapcsolója jó let csaj a elaó béna volt mert nem értett hozzá a motorhoz igazán és most a moci lámpája nem direktbe van kötve!, és a pörgése a karburálási gondja volt. és behangoltam és most a honda télleg elég egy disznó lett, és képes volt még 2-esben is egykerékre kapni..... jó nagy áttétel van. és gyakorlatliag nem a kompreszióva volt a baja hanem túlsokat kapott benyából az volt a baja. és most jól megy pöccre indul mindkét moci :):)
Hello mindenki!
Kis segítséget kérnék. Rövid történetem, hogy birtokomban van egy Puch Daytona 6G, amivel kisebb/nagyobb karbantartás után tavasszal forgalomba és pályára szállnék. Egyetlen probléma, hogy a némettel hadilábon állok, és magyar nyelven semmit nem találtam hozzá. Ha valaki tudna segíteni, szívesen venném.
Belesem merek gondolni.BEszéltem egy sráccal ő mindíg aztmonda, hogy gitárra tud jól kanyarodni:-D
Próbáld ki hátha működik összehoztak neked két professzor gitárost:-D http://youtu.be/nFrcPgyRG9w
NEM!
50 és 80 ccm találkozó, azt írja!
Szóval minden ami 50, és 80 ccm. Nagyon kaland lesz, nézzétek a galériákat!
2007-ben 60 motor volt a találkozón!
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni van nekem egy puch imola motorom és azt szeretném kérdezni hogy ebbe esetleg milyen típusú blokk valló melyikkel egyezik ?
szal a m50-esnak a 17-es karbiszelözőcsatornája volt eldugulva az volt a baja. és most úgy pörög mint a cobra vagy mi a faxom de durván! mint az előző 14-es kabival. A hondának szinte semmi baja a kapcsolója jó let csaj a elaó béna volt mert nem értett hozzá a motorhoz igazán és most a moci lámpája nem direktbe van kötve!, és a pörgése a karburálási gondja volt. és behangoltam és most a honda télleg elég egy disznó lett, és képes volt még 2-esben is egykerékre kapni..... jó nagy áttétel van. és gyakorlatliag nem a kompreszióva volt a baja hanem túlsokat kapott benyából az volt a baja. és most jól megy pöccre indul mindkét moci :):)