Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen vágom, bakker, mert én is ebben akartam elhelyezkedni először.
az is jó csak az nagyon bogyolult. és most még nem nagy rá a igény mert kevés a komputeres cnc itt a pest megyében.
Tévedsz. Mert jó pár ismerősöm mondta hogy kell. a autószerelőből van sok de a autóvillamosságból kevés a szakember! úgyértsed hogy komputeres diaagnosztika meg programozó stb. azokból kevés van. és nem véletlenül ajánlották be ezt. A motoros szakmából nem mindennapos fix munka. a autóvillamosági meg fix. mert nem csak a motor terén hanem hifi, tunig stb..... remélem vágod?
És még némi ráadás!
Nyitottam a KTM-Oldi német oldalon egy fórumot a KTM Comet 125 miatt. Kértem némi infót, mert én nem találtam semmit. Viszont olyan adatokat kaptam, hogy beszarás.

A KTM Comet 125 Grand Prix RS-ből (teljes név) 1975-ben (csak ekkor készült) 190 db (!) készült. Az ára: 23700 osztrák Schilling volt.

Abból a 190 db-ból 25-t egy bizonyos svájci Hillclimb Street Race Cup-án használtak 1977 és 78-ban.
Elvileg ez a Comet FIM Homologation motor volt, vagyis lehetséges, hogy csak a verseny miatt került forgalomba.
A piros-fekete KTM egy Swiss Race "Comet 125 GP RS Formula".

Műszaki adatok:

Motor:
Sachs 125 ccm
6 sebesség
18HP/7500rpm,
54x54mm 124ccm
12 literes acél tank
Fékek:
elől 220 mm-es Brembo tárcsa
hátul 180 mm-es expand Break. Utolsó modellek hátul is tárcsafékkel jöttek.

Ez pedig egy nagyon jó oldal, az összes Sachs blokkról adat, + szerelési útmutató!
Ja és sokmindent tanultam okos embereket ismertem meg és sok dolog érdekel azóta. http://youtu.be/2ZDhnRo8YvQ
Klímásnak indultam de keresztbehúzták számításaimat átbasztak karosszériásnak nembaj itt is lehet mangerolni.
CNC Forgácsolás nagy PÍZ ! (Tanulni kell, de tanulás alatt is kereshetsz!)
Autóvillamosság telitődőtt piac.
Pályaválasztásnál én is azt favorizáltam, aztán mire jött a konkrét beiratkozás, lemondtam róla. Rájöttem, hogy nagyon sokan vannak ebben a szakmában.
Pont ez az, hogy sok helyen hivatalosba nem szívesen veszi fel magasabb bérért.. és mivel hallássérült vagyok. És még legalább két évem van a rokkantnyuggerre. De az itt a bökkenő hogy 27 ezernél nem fogok kapni többet mert mind végig minimálbérbe dolgoztam. és így nem akarom. és most a kocsivillamosságot szeretném elvégezni. És lehúzni két évet magas bérrel. Hogy magassabb legyen a rokkantom. mert a anyós könyvelőm mondta hogy a nyuggerpénz a ledolgozott évnek a átlaga határozza meg. nah mindegy. Majd kialakul valahogy a dolgok....
Nincs igazad nyuggerkedés előtt 7 évig melóztam minimál bérrért,minden tulórát leadóztattam a nyugdij miatt, igy lett 42 év munkaviszonyom!
pont ez az isteni.....
Diétás étkek (nyugger): Paprikás krumpli galuskával füstölt oldalas, tüki toji, rántotta vörös hagymával,bab leves, az egész kijön 1000-böl,és beosztható !
Küldtem neked mailt te divatdiktátor
Ültessünk majomkenyérfát!Lehet, hogy ehető?
És szerinted mibe nincs?
Nem sűrűn eszek Teszkósat, mert én a magyar ipart támogatom, de tény, hogy nem szar.
hát jóoké oklé de hallottam hogy vmi szar adalékokat tesznek bele.... :S:S
én még nem haltam bele egyébként jo a minösége!helyben sütik,melegen viszem haza!
persze mindenki költözzön fel pestinek. másik hogy a teszkószar kenyér nem biztos hogy jó enni.
látod,ezért is érdemes pesti csávónak lenni,itt 99 ft a kilos akcios kenyér a tescoban.minden héten más,egyszer a fehér,utána a barna,félbarna,stb.
cseréljük a pukkomat,ugyis hozzád illik többit emil-be
másik hogy hol látsz te 150 FT-os kenyeret? itt meg 250 meg 230 Ft a kenyér!
érdekes és a gyula hogy megy?
na de nem mondtad hogy már egyedül élsz.. és így már más tészta. A 1000 forintos kajálásról van amién is anno azon éltem hogy zsemle meg parizer. de mindig fosok tőle ezek után... DE ha táplálék dúsat akarok enni hogy fitt legyek akkor muszáj ... ez van. tudom lehet olcsóbból is kijönni. és szal én nem ismerem a mekit se burgert . már 8 éve :D
inkáb helyette vmi kínai vagy vmi meleg étel... megértelek hogy segítenél....