Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztamindenit!
gyári új zündapp tank!

http://cgi.ebay.de/zundapp-ks8...
Eladó legyezős 6,25-ös Sachs TC 50
Egy ilyenen mit néztem volna? Hogy milyen ótvar ócska módon kókányolták az egészet?
Azt hittem legalább a blokk jó lesz.
Megvétel elött meg persze nem bonthattam meg.
Jah hát persze meg kell nézni. De te voltál a barom hogy ha stihl gyújtás van benne meg ilyen benyacsap akkor sem vettem volna meg!
mielőtt megveném akkor legalább jól alaposan kell megnézni stb.
és nem mindig kell hinni a eladónak! mert akármit mondhat!
Ez sachs blokkhoz kell?
Mert ami nekem van sachs blokkom bontva nagyon hasonlít arra a bekarikázott alkatrész....
Ha igen akkor valószínűleg van ilyen cuccom,holnap vagy kedden meg tudom nézni.
Köszi,de tényleg mit jelent?Lehet,hogy már öreg vagyok és ezért nem tudom!
Nah mind1... tárgytalan, csak hirtelen feldobbant a szívem mikor megláttam.. de már elvetettem az ötletet, inkább megcsinálom kicsit faszán.. ígyis viszi a pénzt még egy darabig... Köszi a választ...

Am meg ez a fórum az utolsó hozzászólásom óta eléggé leépült... vagyis inkább "felhígult" elég minősíthetetlen alakokkal... leglábbis amiket visszaolvastam... elég sajnálatos módon..

Jah, és esetleg akinek volna otthon elfekvőben, még mindig keresem a képen bekarikázott alkatrészeket
Szerintem az első felni sem eredeti.
Vagy a blokk nem ebbe a vázba való.
Kitudja....
Lehet... de engem már csak a kistesó mitt is érdekelne meg mert rohadt szép motornak találom, csakhát eléggé leharcolt szegény, meg hátsó felnije sem eredeti, ráadásul lehet h az ország másik felében van, és még a "kicsi" sincs kész...és hagy ne soroljam..
Úh, bocsi, nem neked akartam!

A téglás meg őrült jó!
Ha szépen megkérlek elárulod,hogy mit jelent ez a válasz?
Casal?
Valakinek a mocijára tükörre kötve?Nagyon jól mutat!Várom a liciteket!
Hát ha olyan kúrv@ jó állapotban van, mint a másik Sachs, akkor tényleg marhára megéri....
rozsdamentes hegesztőpálcából csinálj egyet! nekem bevált egyzser:)
sztem simán mégér a blokkja miatt!
nna holnap lesz buli ha összejön. mert mocicsere lesz....
Tud valaki 21-es Binghez tűszelepet?
Az új valami 4 rongy:S
25.000 Ft.
volt téma polírozásról nnna itt nézétek meg jó hasznos cucc meg tennivaló http://polirozas.lapunk.hu/
biztos 40 ezer alatt meglenne.
mert fölötte nem lehet.