Egy ilyenen mit néztem volna? Hogy milyen ótvar ócska módon kókányolták az egészet?
Azt hittem legalább a blokk jó lesz.
Megvétel elött meg persze nem bonthattam meg.
Jah hát persze meg kell nézni. De te voltál a barom hogy ha stihl gyújtás van benne meg ilyen benyacsap akkor sem vettem volna meg!
mielőtt megveném akkor legalább jól alaposan kell megnézni stb.
és nem mindig kell hinni a eladónak! mert akármit mondhat!
Ez sachs blokkhoz kell?
Mert ami nekem van sachs blokkom bontva nagyon hasonlít arra a bekarikázott alkatrész....
Ha igen akkor valószínűleg van ilyen cuccom,holnap vagy kedden meg tudom nézni.
Nah mind1... tárgytalan, csak hirtelen feldobbant a szívem mikor megláttam.. de már elvetettem az ötletet, inkább megcsinálom kicsit faszán.. ígyis viszi a pénzt még egy darabig... Köszi a választ...
Am meg ez a fórum az utolsó hozzászólásom óta eléggé leépült... vagyis inkább "felhígult" elég minősíthetetlen alakokkal... leglábbis amiket visszaolvastam... elég sajnálatos módon..
Jah, és esetleg akinek volna otthon elfekvőben, még mindig keresem a képen bekarikázott alkatrészeket
Lehet... de engem már csak a kistesó mitt is érdekelne meg mert rohadt szép motornak találom, csakhát eléggé leharcolt szegény, meg hátsó felnije sem eredeti, ráadásul lehet h az ország másik felében van, és még a "kicsi" sincs kész...és hagy ne soroljam..
gyári új zündapp tank!
http://cgi.ebay.de/zundapp-ks8...
Azt hittem legalább a blokk jó lesz.
Megvétel elött meg persze nem bonthattam meg.
mielőtt megveném akkor legalább jól alaposan kell megnézni stb.
és nem mindig kell hinni a eladónak! mert akármit mondhat!
Mert ami nekem van sachs blokkom bontva nagyon hasonlít arra a bekarikázott alkatrész....
Ha igen akkor valószínűleg van ilyen cuccom,holnap vagy kedden meg tudom nézni.
Am meg ez a fórum az utolsó hozzászólásom óta eléggé leépült... vagyis inkább "felhígult" elég minősíthetetlen alakokkal... leglábbis amiket visszaolvastam... elég sajnálatos módon..
Jah, és esetleg akinek volna otthon elfekvőben, még mindig keresem a képen bekarikázott alkatrészeket
Vagy a blokk nem ebbe a vázba való.
Kitudja....
A téglás meg őrült jó!
Az új valami 4 rongy:S
mert fölötte nem lehet.