nem vagyok hülye bakker!
Ha lenne eszed hogya google-ban beírod hogy keresek 125-ös sachs blokkot na aott kiad egy párat!
na szóval ne röhögj! és visszavonhatnád. Mert párhónapja olvastam hogy vki nagyon keresi a 125-ös sachs blokkot!
faternak ien motorja van nagyon állat, új görgőket tetetett bele meg még sok minden mást és igy 80 at megy, 4 ütemű de nagyon brutál hangja van és alig fogyaszt valamit. nah ez nem papir fos :D
Bár a szuzi az 4 ütemű! és olcsóbb a fogyasztása! bár gondolom nem egy gyors gép! DE ezt azért érdemes mert ezeket a gyűjtők simán megvesznek. és ritkaság ilyen állapotban! Pl én azt megvenném azonnal De miből?
Hát nemérteD?
én egyből nem vettem volna meg ha láttam volna a gyújtást. és legalább a gyújtásdeklit lehetett volna biztosan venni és akkot megnézed a hogy milyen a fő tengely szemmel is lehetne látni hogy nagyon gáz vagy tűrhető. meg érezni a kompressziót stb....
Ha ezt ellenben a eladó ellenkezik akkor aztjelenti hogy tuti gondvan.
ha nem akkor oké.
ez csak jó tanács. márhol olvastam ilyet is.
hogy pl egy gyerek vett simson aki egy eladó kibaszott, azzal hogy a smson fel van generálva de kiderült hogy nincs. mert a dugig töltötte az olajjal és persze így nem hallani a zörgéseket. És a kevekréket 1:30-as volt és eléggé füstölt. eerre az eladó mondta hogy azért füstöl mert bejáratós . Bár ilyenekre is kell figyelni.
meg másik hogy próbakört kell menni velelegalább 10 percet és akkor lehet észreveni.
ha nepperkedni valónak mociról akkor mit vártál.....
Ha lenne eszed hogya google-ban beírod hogy keresek 125-ös sachs blokkot na aott kiad egy párat!
na szóval ne röhögj! és visszavonhatnád. Mert párhónapja olvastam hogy vki nagyon keresi a 125-ös sachs blokkot!
És ilyen tankkal tudtommal csak ez a KTM készült.
Ezt már tuti nem nyelné be a yard, hogy 50-es.
Biztos, hogy jól megnézted a képeket?
A szemüveg rajtad volt?
Egyenlőre a motor még nincs nálam, de ha nálam is lesz, az 5 küllős tuti nem lesz eladó.
a Suziki az jóóó az vegyed meg! mert az értékálló!
am szerintetek ezek jó motorok?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_bws_spy-4450
757
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_k50_colleda-2t_kl
asszikus-4442617
én egyből nem vettem volna meg ha láttam volna a gyújtást. és legalább a gyújtásdeklit lehetett volna biztosan venni és akkot megnézed a hogy milyen a fő tengely szemmel is lehetne látni hogy nagyon gáz vagy tűrhető. meg érezni a kompressziót stb....
Ha ezt ellenben a eladó ellenkezik akkor aztjelenti hogy tuti gondvan.
ha nem akkor oké.
ez csak jó tanács. márhol olvastam ilyet is.
hogy pl egy gyerek vett simson aki egy eladó kibaszott, azzal hogy a smson fel van generálva de kiderült hogy nincs. mert a dugig töltötte az olajjal és persze így nem hallani a zörgéseket. És a kevekréket 1:30-as volt és eléggé füstölt. eerre az eladó mondta hogy azért füstöl mert bejáratós .
meg másik hogy próbakört kell menni velelegalább 10 percet és akkor lehet észreveni.
ha nepperkedni valónak mociról akkor mit vártál.....