Megmaradt a sachs 5-ös blokkom ha kell cseréljük el.
Egy jó hercules műszerfalra meg egy elsőlámpáért odaadom meg egyszer leírhatnád mid van ami engem érdekel.
ennyire futja csak az értelmi szinvonalad? ennyit kb. 2 éves koromban tudtam mondani.összefogunk a többi régi forumossal,és meglátogatunk.akkor legyen nagy a szád,meg a többi haverodnak.már szervezés alatt van a dolog.ugyhogy távozzatok oda,ahol hasonlo szellemi szinvonalu embereket hülyithettek!
pont annyi jogom van itt lenni amennyi bárkinek!
Barátom ez igy van Fikázni Csak nevesitve kellene, mert a jogodon kivül FELADAT is van amit elolvashatsz a forum szabályzatban!
Utolsó esélyed, hogy eltakarodj innét!
Gondolj csak bele, a foci karrierednek sem tenne jót egy rendőrségi feljelentés.
A sulidban sem díjaznák, bár az ilyeneknek ott sincs keresni valójuk.
Megmaradt a sachs 5-ös blokkom ha kell cseréljük el.
Egy jó hercules műszerfalra meg egy elsőlámpáért odaadom meg egyszer leírhatnád mid van ami engem érdekel.
És akkor mos le fog lőni minket a bátyát?
Semmire nem fogod vinni, ha én hétfőn bemegyek a rendőrségre, és feljelentelek! Eltakarodsz innét, vagy szopni fogsz egész életedben?
Téged is meg fog keresni a rendőrség, velük majd szépen elbeszélgethetsz.
Barátom ez igy van Fikázni Csak nevesitve kellene, mert a jogodon kivül FELADAT is van amit elolvashatsz a forum szabályzatban!
Helyzet?
foci, uszás ,a nagybátyám olimpiai lövész meg ienek
Utolsó esélyed, hogy eltakarodj innét!
Gondolj csak bele, a foci karrierednek sem tenne jót egy rendőrségi feljelentés.
A sulidban sem díjaznák, bár az ilyeneknek ott sincs keresni valójuk.