Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha van 50 ezred akkor örömmel adom neked a puch TM50-est! :)
Ma sikerült haladni a motorral, kifúrtam 2 csavart, ami be volt rohadva, és a másik oldalt is leszedtem volna a blokkból, ha a berugókar ékje nem lenne elferdülve. Valakinek nincs véletlenül egy? Akkor könnyebb szívvel vágnám le a helyéről.
Köszönöm a felvilágosítást, minden nap tanult valamit az ember. Sajnos időközben haverom eladta a gépet, úgyhogy arról nem lsez videó, csak az enyémről.
Ha ráfizet 50 e.-t akkor cseréld el,egyébk,sztem ne.
Írd le pontosan mit szeretnél!ami nekem nem kell odaadom
Bizonyára úgy van ahogy mondod.

Persze, féket ezért csináltak a pályázós motorokra....

akik a szoc szférában tolták azok közül volt aki síját kezűleg csinált tárcsaféket, nyerget, mókahengert.
4-es blokkot 20-ért eladható
Szal lenne csere TM50esse-l ezzel dolog csak szerintetek mennyire éri meg?
A simo 4 gangos 60-as és tirisztoros és van hozzá + blokk is ésaz is 4gangos, és + SR kütyükkel azaz index garnitura, meg gyári kormány stb....
jaj...jaj...
a gitane testi soha nem volt pályagép. a beszúrt kép egy p4es, valamikor a korai 70esben gyártott minarelli blokk, a beszúrt videoban pedig egy késői 70esben gyártott p6os moinarelli blokk van.
szerették ezt a népek átépíteni idézőjeles versenygépnek, mert hasonló volt a minarelli pályaváz geometriája. hasonlóság a gitane testi és a minarelli pályagépek közt ennyi. még a blokk is utcai cucc, de az biztos, hogy okosan építhető belőle bármi. az olaszok mind a mai napig nagy becsben tartják ezeket a blokkokat és tuningolják és teszik tönkre ezerrel...
mellesleg az 50es versenygépek aranykorukat élték ezekben a "korai" időkben, és a "versenyfék", mint olyan nem létezett, a súly volt az egyik legfontosabb tényező, ezért is nem játszhatott be egy fonta duplex...
mai áron egy példa: egy 80ccm-es tuning henger köbö 400 juró...
ennyit dondo kolléga két mondatáról...
Puch volt!

Amúgy nincs két használható markolatod meg egykét cuccod számomra?
Úgytűnik elkezdtek alakulni a motorok.
áztámindenit

Hol a 2 eltérő dolog?
Ilyen sikeres géphez illő volt találó nevet választani!
Nem azthittem valami virág vagy olyasmi.
Tudtátok hogy a Florett vívótőrt jelent?
A sátán macskája LOL
nem féltek egy kicsit tőle? http://www.funvid.eu/index.php...
Úgy én is bevállalnám.
Euro helyett Forintban még vállalnám is.
Nagyon szép a KS750. Alig drága.
Nézd meg ezt, szinte ingyen vették meg!
Egyébként Vaterán is árultak sokáig egy patent varrógépet, egy fűnyíró még most is van!
Zündapp KS 750 oldalkocsival eredeti állapotban
Te is!
Max 1-2 alkatrész, de még nem tudom.
Pucci, ha legközelebb beindítod a Herkulest,ne forgasd már ennyire,reng a föld,repednek a falak,stb.
Egyszer csinálhatnál egy fényképes kollekciót a motorjaidból?szívesen megnézném őket