Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó időt akarok már. Meg szétszedni a Cobrát.
Ne viccelj. 1500 ért lehet venni újat...
KERESEK HASZNÁLHATÓ állapotú fékbetéteket grimeca nyeregbe.
Ebbe a fajtába.
Valami komplett puch eladó a környéken valakinek esetleg más sachs kreidler ktm stb stb?
ez jó külsőégésű...: Látom hasonló az érdeklődési körünk. Én a külsőégésü otto motorokon dolgozom. Nem sok sikerrel,mert már a harmadik autó égett porrá. - apapics
a prospektusokat rakd fel a vaterára sokat érnek!
esetleg képek a cuccokról?
Slampi erre a linkre hogyan akadtál rá.....:D:D:D:D:D mekkora állat egy emberek vannak. :D
ja már rájöttem
hi!

De pontosan mi célt szolgál? nemértem,de azért komoly
EZT OLVASSÁTOK EL!

Egyszerűen fenomenálisan sírva fakasztós!
Az üziket is!
Akkor már be is szkenneltem
Odassatok mit találtam itthon!
Nyáron lomtalanításban szereztem egy rakat prospektust, amit akkor nem néztem át, én meg azt hittem hogy csak Fordos (többnyire azok vannak benne).
Gondoltam egyet, elkezdtem átnézni. És volt benne egy Zündapp R50 prospektus is!
Meg Trabantos, Skodás.... Marha jók!
Tyű, köszi!
Bár a webshopban nem láttam, hogy árulnának ilyet, de egy telefont megér.
Szia! Bocs hogy beleszólok,kb két hónapja vettem a Szatmári épület-fűtéstechnika egyik áruházában acél 155-ről 150 -re.Üdv
Maradjunk annyiban, ha többet nem jössz ide, akkor most az egyszer eltekintek a rendőröktől. (csak a te ügyedben)
sziasztok! Van néhány eladó Monza alkatrészem ,ha valakit érdekel...kerekek karbi,első telók kormányoszloppal,tank sárhányók...Üdv!
Majd szétnézek vastelepen.
Praktikerben, OBI-ban nem volt.
ilyet tegyél rá
A mienken is szűkitő van de én 119-re szűkitettem! vaskereskedésbe,méh telepen karimát lehet venni!
Ez tuti nem győzne meg! Csak 2,1 kW-os.
Hiába a nagy henger.
Nem lehet kapni rá csövet.
155-ös a nyak, a 150-es értelemszerűen nem jó, a következő meg 170 körül van amit boltban kapni lehet.
Kellene csinálni szűkítőt.
azt látom elég eredeti,egyszer kipróbálnék egy ilyen nagyhengeres Dappot,lehet meg tudna győzni?addig jó a Sachs
Halgattam de neki még el kell menni oda ahonnan én már visszafele jövök,ilyen egyszerű! Miért nem mükszik a kandalló?