Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Másik hogy a retekre mondod , még csak ma hoztam haza. És a laverdádra nem mondtam hogy retek amikor utánfutón van, mert tudom ugyis pucolod, na én is azt fogom majd. És kiváncsi leszek hogy az mikor leszel vele kész, talán sose. mint a többi mocinál. Ahogy szokta mondani anyám hogy ami el kezdtél, akkor fejezd is be.
NNa szóval a blokk azért olajos mert oldalra fektetve hoztam a mocit és a karbiból túlfolyónál kifolyt a benya é az ráfolyt a blokkra., másik hogy tudom hogy kókány. És a lábtartó nem hegesztett csak a sztendernél. Az gyakori hiba majdnem minden motornál. ez természetes. Legalább a motor nem totálkáros. ÉS ha foglalkozom kicsit vele akkor lehető esetleg, azt jobban vennének a vevők mint a ktm-et.
Na, majd én kommentelek!
Tiszta retek az egész, olajos minden a blokknál.
Valószínűleg estek vele, hegesztett lábtartó.
Kókányolták már rendesen, miaz a 3x hosszabb felső blokkfelfogató csavar?
Az egész átalakítóst meg felejtsd el. Pénz nélkül értelmetlen bármibe is belefognod.
De legalább sikerült eladnom a KTM PL40-est, és ezt beszámítottam.
Jóvannaaaaa :P
Tom. BÁr lenne tervem vele. amint előtszüör megcsinálom hogy pöpec legyen aztán kicsit átalakítanám. azaz rövidebb sárvédő, meg elsőre 16kereket teszek bele 19-es helyett, és olyan SM szerű lesz mint a galériámban található bár olyanra szeretnék egyet építeni. http://sportmotor.hu/motoros_k... tudom ottvannak a gyári sm-ek de nekem azok annyira nem jön be. ez ez a stílus am van galérában azok bejönnek nekem. DE lehet hogy semmi nem lesz belőle mert money nuku.
ami tudni lehet hogy egy szinte gyári gépről van szó. csak egy nem gyári aza karbi. ennyi. meg a hibákat megcsinálom.
Amugy nem fog szerintem senki elmenni hozzád, ráülni a mocidra és ugy kommentelni...

"senki nem kommentel a mocimon? "
Szerintem katasztrofálisan ronda az a sárvédő az elején... Nem szeretem alapból a Cross gépeket...
Ráadásul Honda...
senki nem kommentel a mocimon?
A cuccaid közt láttam azt a kettébontott legyezős blokkot... EGYBEN mennyi vna? A hengerével együtt meg gyulával stb......, meg hány sebességes?
Pár kép a gépekről... Fotók : Slampi
Olyan tomosos szerű fejidomja van nem?
Ja +ban zsírúj gumik!
Szal... meglett a csere... és összességében meg kell mondjam hogy nem rossz kis moci bár foglalkozni kell kicsit vele aztán oké... 5 gangos! :) 50-es membránszelepes, állítható keménységű rugók hátul.
Vannap apróbb hibái azokat majd megcsinálom amikor jó idő lesz.
Na mennyit kérsz a kockalámpáért?
Meg kéne hercules műszerfal is komplett szóval jólenne már egyszer végre üzletelnünk valamit.
Hirdetett cuccaim között ottvan.
De amúgy meg 30 2862895
Én.
Tudja valaki Pucci telefonszámát?
msn : mafiozocska@freemail.hu u.e az e-mail is...
Adj valami elérhetőséget,szerintem a többi nem fórum téma.
Grat! Full Respect
Árakt tudnál esetleg mondani :
kipu? (am ez mennyire van "átszabva" mert látom h itt-ott hegesztve van)
Félblokk?
h.fej?
+képeket esetleg

puchinátor:
a "szarságok" mit takarnak egész pontosan, mint alkatrészek? vagy ez egy komplett blokk?

És végül helyileg ki merre található?
Ajjajjaj
R100, szerintem nem akarod látni...
A múlt heti Tornax máris a neten.