Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Haljátok egy ien comet 4 sebességes Ktm comet 50 Rs 4L mennyit mehet 17 es karbi van rajta gyárilag elbirja 50 es en a 21 es bing karbit?
Valószínüleg nem lesz tökéletes, de egyébként már másik is bejelentkeztek!
Hú szívesen csinálnám azt amit te.Persze csak akkor ha a próbakör az enyém!
OCC foss, lesz saját Zündapp-os, majd csináltatok.
eBay-n vannak remek Puch-os relikviák!

Alkatrészmosóval.
Gyere MSN!
Slampi láttad a zündapot amit kiraktam?
Érdekes kép.
Királycsávó akkor lennél,ha az olajzókannához 2 tábla lemezt írtál volna ki
Hááát jó érzék,meg nyugodt kéz kell hozzá.És sok gyakorlás.

Egyébk nem nehéz.
Mostanában hegesztésbuzi lettem csak az a baj hogy nem megy annyira amennyire szeretném, hogy menjen.
Már ha melengetni kell valamit jönnek hozzám az elsősök aztán csakapssuk nagyoxigénnel.
0,75.Ikarus oldala feszített lemez jó festékes tömítős égett rendesen.Olajzókannát csináltam egész jó lett még úgyahogy méretpontosis megkellett mutatnom, hogy lehet 7-12-ig összerakni egy olyat amihez haveroknak 2-nap kellet szóval most én vagyok a királycsávó .Volt már ikarus szétvágás de akkor inkább kimentetteam ami tetszett.
Te ,és mit csináltál a lánggal?0.5 lemezt hegesztettél,vagy mondták,h itt ez a Kamaz plató fújd el felébe
slick koktél?
én meg nyomtam egy 1.5 órát az edző körömön az erdőben,állítgattam a futóművet meg rövíd sprinteket nyomtam én sem fáztam
Hú kösz jó, hogy mondod.Azállat ma jó melegem volt szinte egész idő alatt lángal nyomattam végén cseresznyepiros volt a fejem is:-D.
Igen.
elfelejtetted hozzátenni,h csak akkor 20,ha olyan mint a képen....
Pucci,de ezt pokerarccal teszed ezt az ajánlatot nem?
kap érte 20-at
Tisztelt Emzoli! Nem én vonzottam ide hanem átjött hozzánk és meglátta az oldalt és mondta ogy regel rá ő is de azt én nem tudhattam hogy ien lessz baszus:!
Ja. meg a moderátor is egy faxkalap mert hiába könyörgünk neki!
Névvel.