Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozzád te szégyen kit faszfejezel te.. ki vagy te itt?
Hogy még egy idiótát miért sodort ide a gondviselés?te hozzám beszélsz?talán ,ha írni megtanultál volna...
Monitorfighter. -.-''''
Olyat lebaszok mingyárt 3 hétig egyirányba futsz faszkupak, átnyúlok érted a monitoron te kis szarházi.
Te szarházi nem én mondtam neki az oldalt te nekem ne pattogjál mert oda megyek két fogadért te csicskageci te. ő látta meg és mondta hogy regel de már csak a robogója eladásával kapcsolatossan is regisztrált te csicskafaszfej.Én meg nem fogom előle dugdosni ezt az oldalt szóval nekem te itt ne pattogjá papi.
Na ide figyelj faszfej,te szabadítottad ránk a haverodat,úgyhogy az első pofont te érdemelnéd!
Na bazdmeg mostmár elég legyen ebből elegem van az állandó vitázásból basszátokmeg ti meg haggyátok disznajt akk ő is hagy benneteket,Szóval pofaa BEEEEEEEE. Légyszives már.
tudom...
Itt a motorozás,motorok a téma,nem a sittes múltad,meg,h hogy loptál el biciklit a pósta elől.
hallod volt már nem is egy rendőrséges ügyem csak mondom hogy lehet normálisan is meg balfasz módra is nem?
De ez is csak azért mert be lettél hirtelen szarva...
Nem kell a nyalizás...
de ha most abbahagyom akkor nem lessz semmi azt normálisan lehet dumálni...és akkor no harag
problémát,te csinálsz magadnak
tudok én normális is lenni......

akkk abbahyagyom azt nem lesz több probléma:Dok?
Na ez az,miért Itt akarsz okoskodni?A motorozásról eddig szót sem ejtettél.
de hajjátok én nem rossz indulatból akarok itt okoskodni mer én is motorozok csak ez rosszul indult nem szándékosan :S:S:S:Sqwa életbe
freemail :)
emzoli22357@ffreemail.hu
Slampi, légyszíves nyomd át az emberünk nevét címét.
na joo akkor mekk na helóó sziasztok..
Tirpa:
A telefonba ugatsz, de nem hallom amit mondasz.
A 13-ba tesó, te csak levegőt rontasz!
Az életbe hidd el nekem csak szophatsz,
A társadalmi rétegek között túl nagy a kontraszt.
Hiába oltotok magamba fogok hinni,
Én csak a saját egészségemre fogok inni!
Szarok a világra, húzom a 21-et,
Az asztalomhoz fújta a szél a legnagyobb szennyet.
Az én melóm nem egy kikapcsolódás.
Ha bukod a pénzt - nem okoz már csalódást!
Duplázod a tétedet a végsőkig,
Hátat fordít a családod és besértődik
A kaszinó csak viszi a pénzedet,
Ha megmaradt a gatyád tedd össze a két kezed!
Fura dolog... de a játék egy élvezet,
Mindenedet elbukod - azért remélem élvezed!
De választhatjuk az illegális megoldást is.....elég sok embernek szúrod a szemét
oks sorry...
Apa.

Vedd nagyon komolyan amit írtam.

Nemhogy te, de komoly cégek is meghunyászkodnak a mondott törvény idézése kapcsán.

Az elektronikus zaklatás megvalósul már akkor is, ha csak egyetlen e.mail üzenetet kapok, amire írásban kijelentettem, hogy nem kérem.
A törvény itt húzza meg a marketing határát.

HA mi, egy topik lakói, megkérünk, hogy: Fejezd be a zaklatásunkat
És ennek te nem teszel eleget, akkor a neveddel és a címeddel szépen elbalalgunk a rendőrségre, és megtesszük a feljelentést zaklatás miatt.

A feljelentés nyomán, a rendőrség téged ki fog hallgatni, ahányszor feljelentünk, annyiszor.

Hidd el te fogod hamarabb megunni.
Arról nem is beszélve, menynire nem fog neked örülni tizedszerre a kihallgatótiszt aki köteles lesz ezzel a faszséggal foglalkozni.
Nem fognak megdícsérni, hogy rabolod az idejüket.
de most mér lennék az ne mondj ilyenek :S háát most micsodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dolog azzz