Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem biztos hogy jó lesz. De meglepődtem hogy egész jó. A gép. Még így is leforgattam üresbe 9000 ig.:D De terhelés alatt max negyedgázon ment de így is 3. ban ment 45 el vígan. Remélem mostmár jó lesz.
Na igen Rayy azértbocsánatot kérhetnél énis igy teszek:Bocs

de hidd el nem én hivtam ide.
Milyen szép is ,amikor arról szól a topic,amiről kell....
Lehet:) Csak azt hittem nincs annyi zacc benne. Majd fotózok holnap. Addig leülepszik. A többivel meg elmegy a Verhovina vígan.
üveges haverom szerint,összetört edzett üveg a tuti
:D Bingo. Bár én amikor veszek mocit mindig elsőre lecserélem a benzint. mert sok a rosszindulatú. S a roszbenát az pucolónak használom vel vagy gyújtósnak. ÉS akkor rakom bele a tiszta benyát:)
Talán Jó tippet adtam?
gombi2
[17451] január 11. 17:39
esetleg a benzintankot kellene kitakaritani, másik karbival mit tesz,kipubol kivenni a tompitót,gyertyát cserélni... talán számit!
Az is jó, csk az veszélyes, kimarja a ruhádat, meg akármit amire rácseppen, a zecet meg nem.

sóskasavval( oxálsav) is lehet, az csak a rozsdát viszi a fémet nem, csak az meg drágább
Slick tudod miről hallottam arról hogy betonkeverőbe belekötik és murvakavics meg sósav de csak kevés és a betonkeverőben megforgatják tükör fényes lessz.
Én mindig a hegyes murvakavics víz és kevés sósavat használok. Max 1 óra alatt szépre kiszedi. Csak utána rögtön át kell lötybölni benzinnel mert szépen berozsdásodik. Le kell "kenni" 2t benzinnel.
Jó akkor jó. azért..
HA rozsdás a tankod, javaslatom :
Először mechanikus tisztítás, kaviccsal, lánccal, akármivel hog a nagyját kiszedje, utána zsíroldás brigivel, majd sima 20% os e cettel szinültigtöltöd, pár óránknt jól megázogatod.
egy hétvég alatt fémtisztára szedi a tankot, és 1000 forintba kerül kb.

Így sikerült már megmentenem oylan tankot is, ami másképpen menthetetlen lett volna.
Nem neked pofázok hanem disznajnak. Vagy te vagy disznaj hogy látod hogy mikor válaszolok neki?
slick miafaszt kötözködsz? hozzád szóltam egy rosssz szót is? nem akkor meg mit kötözködsz?
Sajna, a nyilvános fórumokon mindíg ez megy.
Rendszerint feltűnik egy surmó, és hetekre tönkretesz mindent.
Rendszerint, az értelmi képességek hiányát káromkodással, beszólogatással pótolják.

Saját fórumon, meg simán kibaszod és kész.
Örömmel értesítek mindenkit hogy átléptük a 18.000 ret.
Most mindenki befejezi,és téma a motorozás!
Jut eszembe. Rájöttem miért fulladt a Tomos. Megvettem gondoltam tiszta a tank (ránézésre) karbi pucol indít frankó. De lehörgött. Gondoltam valami karbiprobléma de nem. A benne lévő benzin olyan retek volt, hogy nálam a mosóbenzin címet sem érdemelné ki. Kb 50% víz 10% szmötyi 40% benzin volt.
Te neked most speciel mi a Jó Büdös Kurva anyád bajod van velem? hogy kerülsz te ide ebbe a képbe te nyomorult?
Szerintem nem kell vele foglalkozni meg visszairogatni neki csak megunja...
Addig fogunk ütni ameddig össze nem szarod magad és mint ahogy megmondtam még megetetjük veled azt is. Sőt még a sajátunkat is megetetjük veled meg amit kiszartál a szarunkból azt is te mocsadék. Nem veszed észre hogy rohadtul nem érdekel senkit az amit irogatsz? Biztos 1 barátod sincs...
Ezért kell saját, önálló fórumot csinálni...

Vannak konzerv fórumok nem is olyan bonyi üzemeltetni.
A szinvonalról meg ne beszéljük mert bőven a tied felett van....
Te ki kezdte el a faszfejezést nemlett volna semmi gond ha nem irod hogy faszfej ki vagy te itt hogy engem faszfejezz bántottalak én téged egy szóval is te igen agyoniskolázott kis casanova-te hallod te kezdted én emg nem hagyom annyiban.
Jó lenne,ha befejeznéd,látom a topic bőségesen meghaladja a színvonaladat.A haverod jobb belátásra tért,talán megértette,és akkor jössz még te....