Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de én most ezt nemértem nem én keztem okoskodni hanem ez hossszu na mind1 ........................
Fogadjunk kiskorodban (pár hónapja mikor még esténként behugyoztál) bántalmaztak:-DÉs vagy akkora senki hogy ide jössz keménykedni mert asszed hogy ezt büntetlenül megúszhatod:-D
Kis buzerátor vagy ennyi.
há jówan de ez mien zaklatás hallóóóddd mer multkor itt elkezdtek flegmázni nem én kezdtem szoval ennyit erról na mind 1 akkor haggyuk a picsábbaaaaa na mekk helóóóóóóóóóóóóóóóóóó sziasztóóóóóóóóóóóóóóóóóókkkkk
mekkorakirály ez tetszik
és most ezzel mitcsináljak? kérjek neked időpontot:D
Magyarországon 2009 jan 1 óta értelmezhető, törvényilag az elekronikus zaklatás fogalma.
Egyszerűen fel kell jelenteni.
Felhívlak a szaros robogóddal kapcsolatban , de nem fogod tudni te szemét hogy ki is vagyok, lemegyek és ököllel fizetek.

Ki tudja mikor. Lehet holnap , holnapután... A vevőt ugysem küldöd el ha annyira kell a pénz...

Erre mit lépsz buzikám?
És a címedet is el fogod árulni... Ez ha jól látom mattot adott...
Annak nem fog fájni elhiheted....

Azt hiszem amerikai rendszámot teszek rá,hogy jól fel tudjátok írni.De írni tudtok egyáltalán?
na azér fiaim itt a szavakkal az óvatosabbikból jóóó?
Igazi nagybetűs GYÖKÉR!Mintha az ember a falnak beszélne.
remek! utána meg menézheted a terepjáróóóódat?
Kezdésnek a gyönyörű Apriliádon megyek át a terepjárómmal,sztem annak nem fog fájni...
jolwan diszanjjoe te kiwagyd?:D ezek ien nevekd
hehehehehehehehehheheheheheheh
Figyelj te kis senkiházi,most azt hiszed ,h itt figyel rád valaki,közben Bunkófalván ,ahol laksz ,le sem szarnak.Miért nem mész a cigány önkormányzat topicjára ,hát oda való vagy.
Én vagyok a king!
vigyázzáááá jah ahol nem én lakok oda mehetsz is:D
Nekem megvan a címe.
hova jönne?
Jössz te is Pucci?
heh jolwan ki itt a king?:D
Pont ezt szerettem volna írni.
Figyelj Tróger,nem akarsz egy másik topicot választani?ha nem,egyszer lemegyek hozzád Kabátfalvára,és akkor kényszer hatására fogod elhagyni ezt a topicot,lehet ,h a körzeti kiír majd 1 hét szabira,a beszélgetés után
nicse nincswe ninccswe ninnnccsseennndd:D