Bazz tegnap jól kiszúrt velem a srác.... Bár szinte 2 hónapja mondogata hoyg megvené a zöld puchot 50-ezerér és ma lett volna hogy felviszem neki üzemanyagdezsőbe pestre, DE tegnap este közölte hogy neharagudjak mert tegnap este összetörte az anyjának a kocsiját és a kárt saját pénzéből kell kifizetnie. :S Baz...
tudom naéS? bevált módszer.
mertt a sűritet levegő annyire csinál a tankban örvénylést hogy mindenüt belül kitisztul. persze a benzincsapot kell kiszedni.
ha nem hiszed csináltasd ilyet homokszóróssal. :) nekem a k55-ös nek a tankját csinálták bár mondtam nekik hogy az egész komplet motort homokoztak le és megkértem ahogya tankot is ha lehet belülrőlé.
és megcsinálták :) szal fasza.
tudom aza fehér por izét az általában le szoktak kefélni a zártszelvényeken.
Bár ezt ha evipassal belülről intéze persze utána kvarchomokkal jóösszerázni tutira szépen kiszedné...
Amúgy szerintem lassan újra cserélhetem a hajtókart a Cobrában...:D De ha mákom van akkor csak tűgörgő. Mert mintha csörögne kicsit. (Videón hallgassátok meg) De lehet csapszeg tűgörgő...
Egyetlen módon tisztázhatod magad azzal a problémával kapcsolatban, hogy idevonzottál egy problémás embert, ha odahatsz, hogy ne legyen problémás.
Ellenkező esetben azonos megítélés alá esel vele.
(A simsontank iylen)
mertt a sűritet levegő annyire csinál a tankban örvénylést hogy mindenüt belül kitisztul. persze a benzincsapot kell kiszedni.
ha nem hiszed csináltasd ilyet homokszóróssal. :) nekem a k55-ös nek a tankját csinálták bár mondtam nekik hogy az egész komplet motort homokoztak le és megkértem ahogya tankot is ha lehet belülrőlé.
és megcsinálták :) szal fasza.
Szép vagy babám,
Bekapod a kobrám?
Hetek óta a szar megy.
Bár ezt ha evipassal belülről intéze persze utána kvarchomokkal jóösszerázni tutira szépen kiszedné...
Nekem a sívazás vált be, a profi( és kdrága) szerekben is oylasmik vnnak
tutkó lett aztán a tank.