Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivan megint feltűnési viszketegséged van? nagyon szánalmas vagy tudod, feldoblak napiszarra!
Tisztelt Szecskamester úr!

Egyetlen módon tisztázhatod magad azzal a problémával kapcsolatban, hogy idevonzottál egy problémás embert, ha odahatsz, hogy ne legyen problémás.

Ellenkező esetben azonos megítélés alá esel vele.
döble!
kicsi a kép vazzze! és legalább a pontos típust és árat megadhattál volna.
egyik ismimnek van ez az eladó zündappja jó állapotú mondta hogy hirdessem meg
http://www.expressz.hu/cserebere/hirdetes-24312609/ van vkinek mini riga váza? mert cserébe megsunázni lehet a bögyöst!
Bazz tegnap jól kiszúrt velem a srác.... Bár szinte 2 hónapja mondogata hoyg megvené a zöld puchot 50-ezerér és ma lett volna hogy felviszem neki üzemanyagdezsőbe pestre, DE tegnap este közölte hogy neharagudjak mert tegnap este összetörte az anyjának a kocsiját és a kárt saját pénzéből kell kifizetnie. :S Baz...
T SlickRick! Megnézted a fétartályt? Kéred, vagy árulhatom? Gorcsa
A homokolás jó, kivéve, haa tank rekeszes, vagy a homok álal elnem árhető részek bvannak benne.
(A simsontank iylen)
tudom naéS? bevált módszer.
mertt a sűritet levegő annyire csinál a tankban örvénylést hogy mindenüt belül kitisztul. persze a benzincsapot kell kiszedni.
ha nem hiszed csináltasd ilyet homokszóróssal. :) nekem a k55-ös nek a tankját csinálták bár mondtam nekik hogy az egész komplet motort homokoztak le és megkértem ahogya tankot is ha lehet belülrőlé.
és megcsinálták :) szal fasza.
Ember, belső tisztításról van szó!
Szépen nézne ki...:D rezó kilóg:D
Előbb hallottam:

Szép vagy babám,
Bekapod a kobrám?
Öröm? Milyen öröm?
Hetek óta a szar megy.
Cukorral és fagyállóval egész finom.
ha nincs kokakóla akkor igyál rozsaoldót:)
Megvan még.
tudom aza fehér por izét az általában le szoktak kefélni a zártszelvényeken.
Bár ezt ha evipassal belülről intéze persze utána kvarchomokkal jóösszerázni tutira szépen kiszedné...
Mi van a kart blokkoddal?
Amúgy szerintem lassan újra cserélhetem a hajtókart a Cobrában...:D De ha mákom van akkor csak tűgörgő. Mert mintha csörögne kicsit. (Videón hallgassátok meg) De lehet csapszeg tűgörgő...
Ha nincs otthon rozsdaoldó akkor a Coca cola vagy Pepsi is megfelel. Kb ugyanannyi foszforsav van bennük.
A rozsdamarók, valami vegyi átalakítást végeznek, tulajdonképpen valami marad a rozsda után, valami fehéres izé, s az nem annyira kell a motorba:)

Nekem a sívazás vált be, a profi( és kdrága) szerekben is oylasmik vnnak
Szerintetek egy ien ktm mennyit mehet 4 sebességes youtube linket adok http://youtu.be/KMQuYORXZro
és a rozsamaró? Azaz evipass féle is jó nem?
bár nálam egy homokszórással megcsinálták :)
tutkó lett aztán a tank.