Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Micsoda légszűrőőő
Meg felhajtható lábtartó....
Az az ülés, az visz mindent! Fel kéne újítani, vagy ugyan ilyet tenni/csináltatni rá.
Ez van! Elinditva délelött!
klasssz
A király mindig meghal. :P Te is fogsz :P (Elvis király volt , meghalt, Zámbó is király volt, és a Mátyás is meghalt) Most meg kurvára aggódnod kéne te pöcs!
A kiráj én vagyok D: D: D:
döble slampfakk...
nagyin hasonlíta Sachsom villájára,a kerekek is ua ,Grimeca
Itt megragadnám az alkalmat, keresnék ugyan ilyen első féknyerget és tárcsát, ha volna valakinek!
BIZONY!
És csak az előbb jöttem rá!
Hi!

Ebben is Marzocchi első teló van?
Holnap lesz kép,kerék lesz ,boWdenek a váltó és gáz kiszakadva,lámpa üvegtörött, de potolható,először életet lehelek bele ha sikerül! Az oldalt, már megtaláltam ,szikra van,fötengó, dugó mozog,váltóban olaj van ! Többet holnap!
cső nyomik..:D
Nekem 2B volt.
Van a neten egy nagyon jó oldal, ahol leírják a különböző típusok közti különbségeket. Ha van időd, keresd meg!

Képeket meg kérünk!
Amit megtudtam a motorja SACHS 505/2D
Köszi ! Nállam van,holnap neki ugrok hátha elindul, haver elhozta Litéren lakik!
Mint érdekesség, érdemes lenne begyűjteni belőle, igazából nem láttam még ilyet.
Mofából nem sűrűn csináltak ilyen cross féleséget, ez meg annyira csúnya, hogy már jó!
Puchinátornak van hozzá blokkja.
Egyszer már beraktam, akkor nem reagált senki. Szerintem startolj rá! 5 körül talán el is hozható.
Bowdeneket könnyű pótolni, kereket tuti találni a neten...
Hali! Erröl kéne vélemény:(a sz.rt ne ird)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/sachs/sachs_saxy_2dk_enduro-4229
201
És mizuls a narancssárga dappal?
Akkor király.
Nagyon pozitívat csalódtam!
A motor szinte bontatlan, az ülés alatt szinte semmihez nem nyúltak még, minden csavar az eredeti állapotában volt!
Szia!Így néz ki!
nincs mit nagyon sziwesend