Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7-éve eldobtam a cigit 2doboz ment el naponta
a sapka tökéletes.
sztem a ószósint is lehet a gond vagya vákkum miatt. majd megnézem.
De ezt ajánlom aki dohányzik: http://ize.hu/click.php?id=172... :) építs mocit 2 db öngyújtóból! állatság.
tanksapka kivéve, proba, olyan mintha nem volna folyamatosan üzémanyag, ki ne furd a karbit! Úszóházba engad feljebb a benzinszintet Talán?
17-es karbi van rajta!
Bakker ez van rajta! CSak vmiért nem megy igazán tökéletesen. mert ha beindul akkor jó alapjárat és ha odahózom akkkor jó felpörög meg minden oké és aztán legengedem a gázt akkor visszáll az alapjáratra utána leáll.
autána meg nehézkesa indítása, és betolásra beindul vagy kicsit várok akkor rúgársa is indul.
Tehát vmi gond lehet a adagolással vagy nem tud rendesen felszívni a benzint a úszóból..... Mert lehet hogy vákuum keletkezik a karbiban? mert a úszóház részén nem látok sehol szellőzőrészt (túlfolyót.....) Bár a simsonoknál és több karbiknál vannak ilyenek.
De gondolkoztam hogy kéne fúrni. 0,5mm.es furatot a tetején vhol. De nem biztos fúrnám meg hanem mmeg kkellene keresnem a dugulást. Bár a karbi egy fúvókás kivitel és nincs levegőállítási lehetőség.... :S:S
A videora válaszom ne erölködj ezzel a karbival 17.es kell rá. Normális nem 4-5 -keveréke!
Napi vicc de súllyooooss!
Virág - 1500
Vacsora - 7000
Italok - 3000
Hotel - 20.000
A nézése, amikor megmondom neki, h épp menstruálok - FELBECSÜLHETETLEN
Senki nem licitált a KTM-re...
Tomos, versenycucc!
ok ott vok irtam isd
gyere arra hogy suzuki gsxr 600
fisznaj joe gyere másik fórumra ez halott
ezt a választ szerettem volna én is hallani ennyi csicska az összes többi szecska meg elis felejt gondolkodni annyira láw.....
hode,disznajjoe,
Az miaz?
.
Na jolwan ki itt a king hajjam csak a neveket!
me egy csöves -.-'má megint kötözködik
Miwa?
nemtom h ezt kire mongya
Ki?:D
Mert csak jó neki így a menőő vágod?