Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit beszélsz ki vagy te itt? Megetetem veled a szarodat és utána amit kihánytál belőle azt is sőt még amit ki is szartál belőle azt is.!
Nincs Herculese.
Ő a suzukiignis-es sutyerák, csak másik néven.
T SlickRick!
Ha az, amit a vaterán hirdetek jó lenne Neked, akkor egy méltányos összegért, vagy csere alkatrészért átadom. A telószámom megtalálod régi hozzászólásoknál! Szép napot!
Igen A m50-esre kéne komplett km óra spirálal. Mert gyárira csinálnám....
Szia! téged érdekelt a Puch kilóméteróra?Ha igen hogyan gondoltad?
Milyen herculesed van?
Te hogy lehet ezeket innen kibaszatni a picsába?Mert az kéne.Szerkesztőségnél valami feljelentés vagy nemtudomén már éppen eljött az ideje.
inkább annyi hoogy mennyibe kerül egy lamella szett egy puck cobraba?
inkább annyi hoogy mennyibe kerül egy lamella szett egy puck cobraba?
szerintem nem kell vele foglalkozni!most jártam utánna h egy senkise!
basszatok rá
hallod 14 éves ne foglalkozzatok weele basszatok rá!
csicska az összes kivéve 1 két embert amugy meg leszophattok...

Ennyit erről
senkiházi összes akkora paraszt bazdmeg kitolat a traktor a szájából......uristen te
de bazd+ akik má faszomtudja mennyi ideje ezen nyomják azok meg dönthetnének má nem?
na helóóóóóóóóóóóóóóó sziasztóóóóóóóóóóóóóóóóókkk
namostmivan irni se mertek jöhet az összes leszarom de nefeleggyétek hogy majd milessz jöjjön mind....az össze csicska te miwan máá te uristen ekkora szarokat
De de aTibi nemtudja nemfogja betartani.
haljátok sokan azért mennek el innen mmert veszekedés folyik és ha azt akarjátook hogy több érdeklődő meg több embernek tetszen ez a fórum akkor ezt abba kéne hagyni aki nem tudja betartani a szabályt megy ennek így kéne lennie wagy nem?
Megvan a címem akkor azzal sokat nem érsz mert a nevelőapám lakik ott nem én szóval ennyit erről:D he
gyertek mind..................hmmm?
Nah brumo nem kell két puch maxi kerék?:D
Semmi közöd hozzá.

Megkértünk titeket, hogy hagyjátok abba.
Nem sikerült.

Akkor most más eszközök jönnek.
Disznó címe is megvan.
de te honnan tood a disznaj számát?:Dszecskamester megadta wagy mi?:D: