Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Brumo hallom hallássérült wagy mondt a feleséged !
császtok!
a mocim :) tessék komentelni :) 14-es bing helyett 17-es bing. csak még mindig fennáll a probléma... ahogy lejjebb írtam.
Ezt neked írtam az előbb
Na az sincs,7végén tegyek fel?
29 km.
Most írom, hogy sehogy nem megy kb. mivel be is szart.
Egyébként előtte jól harapott!
Te nem félsz?Tesó errfelé elnyesik a torkodat hamar az ilyen szövegért.
Az teljesen jó!
Bazd meg kuss legyem nnmár!
cső disznaj miwan brumoo?:D
nah csőő miwan mi a helyzet?
brumajd
slampixx te kcsöcsg fasz nah mi?:D
vazz nincs benne ami keresem... mert nincs olyan hogy 17/34-es bing....
anyád. ilyen bátor voltál hogy elindulsz vele a suliba ... nem semmi. De azért milyen messze van a suli? és hogy megy a moci? messséééllljjj mééégg! :
Tudom hogy van,csak vicc volt a Kreidler, de a többi talán nem az!
Brumo nézzd meg ezeket ,és megtalálod a bajt! Forditóval! Vazze!
http://www.kreidlertreff-giess...
Itt a Kreidler!

Gyújtástól búgna? Azt hogy?
Tanárom mikor hallotta, rögtön mondta a csapágyat.
(Vegyél egy kreidlert)! Komolyra fordítva: lehet lendkerék ék, vagy törött gyűrű, rossz gyula, sok minden!
Újabb fejlemény:
reggel még minden frankó volt, be is mentem vele a suliba.
Hazafelé indulván rárugás közben nehezen mozog a dugattyú, beindítva zúg, búg...
Még ott volt a tanárom, meghallgatta: főtengelycsapágy.
jeeee
Skacok! Vagy egy problémám! hogy mi lehet a gond? a Puch M50-esen eredetileg 14-es bing karbi volt és lecseréltem 17-es bing karbira. kinézetre ugyanaz csal 17esnél ott szivató és pumpanélküli kivitel. ÉS a gond hogy ha beindul akkor jól jár meg minden darabbig . ha pörgetem akkor rendesen pörög. aztán leengedem a gázt akkor visszaáll alapjárata aztán leáll és akkor utána nehezen indul be vagy várni kell kicsit akkor utána beindul vagy betolásra indul be. Szerintetek nagy neki a 78-as főfúvi? vagy vákuum keletkezhet e a úszóházban? mert nem láttam semilyen szellőzőnyílást a úszóház tetején vagy akörülötte.... később rakok fel vidit arról hogy mennyire pörög mint az állatt.
esetleg kép?
Spirál nincs ,csak az óra
részemről megtörtént!
Ki kéne őket tiltani a fórumról. Látni lehet hogy senkiházi sutyerák anyaszomorító 12 éves hülyegyerekek akik ahelyett hogy wowoznának vagy ennék a danoninot inkább ide írnak... Nézd csak meg ez a hülye a v helyett w vel ír... pff