Újabb fejlemény:
reggel még minden frankó volt, be is mentem vele a suliba.
Hazafelé indulván rárugás közben nehezen mozog a dugattyú, beindítva zúg, búg...
Még ott volt a tanárom, meghallgatta: főtengelycsapágy.
jeeee
Skacok! Vagy egy problémám! hogy mi lehet a gond? a Puch M50-esen eredetileg 14-es bing karbi volt és lecseréltem 17-es bing karbira. kinézetre ugyanaz csal 17esnél ott szivató és pumpanélküli kivitel. ÉS a gond hogy ha beindul akkor jól jár meg minden darabbig . ha pörgetem akkor rendesen pörög. aztán leengedem a gázt akkor visszaáll alapjárata aztán leáll és akkor utána nehezen indul be vagy várni kell kicsit akkor utána beindul vagy betolásra indul be. Szerintetek nagy neki a 78-as főfúvi? vagy vákuum keletkezhet e a úszóházban? mert nem láttam semilyen szellőzőnyílást a úszóház tetején vagy akörülötte.... később rakok fel vidit arról hogy mennyire pörög mint az állatt.
Ki kéne őket tiltani a fórumról. Látni lehet hogy senkiházi sutyerák anyaszomorító 12 éves hülyegyerekek akik ahelyett hogy wowoznának vagy ennék a danoninot inkább ide írnak... Nézd csak meg ez a hülye a v helyett w vel ír... pff
Most írom, hogy sehogy nem megy kb. mivel be is szart.
Egyébként előtte jól harapott!
http://www.kreidlertreff-giess...
Gyújtástól búgna? Azt hogy?
Tanárom mikor hallotta, rögtön mondta a csapágyat.
reggel még minden frankó volt, be is mentem vele a suliba.
Hazafelé indulván rárugás közben nehezen mozog a dugattyú, beindítva zúg, búg...
Még ott volt a tanárom, meghallgatta: főtengelycsapágy.
jeeee