Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked annyi IQ-d van mint a cipőméreted. he?
ki wenné meg?
Na jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó MEGSZÓLALT AZ ÉSZ 2 PERC KUSS HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Amugy meg Hallod tibi itt csak te kötöszködsz:D
*Oltás
Olstás
ott a pont! ez a vas! kinyírhatatlan! és értéknövelő!
Döble majd a ewkókának is a Puch-okról beszélsz xDDDDDDDD
hehe

HOgyne tudnék rá vigyázni te mit akarsz egy két kar van a motron annyi semmi több nulla......
mért nem?
tudod apiriliád egy paprfostalicska és apuci pénzéből elkényeztetett napi dobozos bagós és gyere csak talizzuk. és rendezzük le! fogadjuk hogy a bandádat is idehívsz mert félsz egyedül mi?
én egyedül szembe állnék veled simán. A másik dolog nem tudod mi a veteránozás és a hobbimotorozás és a szerelés. ÉS nagy röhej vagy hogy pofát estél a apriliaddal és össze is törted és amot meg el akarod adni. mert te egy akkora lúzer vagy!
Ez a Jó gép meg az ien korú jó állapotú Puch-ok Zündappok stb-k:
de lenne belőle walami de nem vigyáz rá
Én azt elhiszem de inkáb legyen meg 2 évig mint egy 15 vagy 20 éves lófaszt vegyek meg nem?

Nulla az egész................inkább mennyen többet azt elcseréled eladod azt csöcs
Te hallod az aprilliád 20 év mulva már semmiselessz belőle de mindeggy ne folytassuk.
Miwan brumo mien szar aprilia sírva futnék a helyedbe ilyen szar régi lófasz motraiddal együtt,, te ne okoskogy it asszed menő vagy mert akkor eltévedtél.......

Különben meg kinek ugacc mien kretén?Hallod búj el a sarokba
és azt megcsinálom és eladom kit érdekelne
ez csak ien puchos opks 5000 a mamám tesója eladna nekem 1 maxit eltört lámpáwal megérné? 7800 km wan benne az semmi
Mondom Dani de ink tibi puch forum.
wan egy eladó babettám eltört fő tengejjel 10'000 vihetitek kinek kell?
újonc balfaszikám ha olvasnál volna lejjebbb! és megtudnál mindent! amúgy a suzuki a te autód!
Tudod az apád lábán folynál volna le! 86szor mondom ez puch fórum az ilyen kreténeket nem szeretjük. és utolsó alkalommal.aztán ki leszel tiltva! És az IP címed alapján blokkolni fogjuk hogy akármilyen felhasználói neveddel ne tudjál belekötekedni többé! oké!?
A gyorsulános azt kívánom hogy menj neki a villanyoszlopnak és életedre béna legyél és újra átgondolod akkor az életed hogy a pöcs apriliaddal ne villogjál mert hú az egy nagyon gáz!
ebből hol a blokk
devilke wan autód?
wagy majd csusztatott kuplungal