Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na? mutiii képet vagy típust mondjál azért!
Hali Úgynézki sikerült szereznem egy puchot! Igen! ÉS! Nagyon Nagyon! olcsóón mindössze 20 ezer Forintért.!
Egyszer élünk...
Itt a pont!
Csak addig buli, amíg nem borítanak fel egyszer
Nekem nem kell bemutatni, mikor pedálossal 35-el randalírozok a 6-os úton, meg a Hungárián.
De én úgy fogom föl, hogy tök buli.
úgy értsed hogy fele nem fogja alá írni a ívet vagy is rossnak látja a dolgot, a másik fele meg mindenáron aláírná a ívet. Bár én is alárnám.
Hidd el, hogy van bája a nagyobb motornak. Csak egy dologra gondolj, mégpedig arra, hogy mennyire nehéz felvenni a mai közlekedés ritmusát 50 köbcentivel. Párszor mentem a KTM-el (pedig az jól megy és nem is kíméljük) és életveszély volt helyenként.
Ezt most nem értettem. Kinek minek az 50%-a nem akarja?
Én csak ritkán érzem, hogy nagyobb kellene, de megvan az oka:
Narancs után sokszor pedálossal megyek, így mikor visszafejlődök arra a szintre, a narancs azok után felüdülés.
Nem annyira gond, hogy valaki megmarad az 50 ccm-nél.
Haverből kiindulva, mindegyik motor pár hónap után kevés neki, pedig nem is motorozik annyit.
szia nekem imolához kéne kipufogó könyök nélkül mennyi lenne az ára?
Hallottam róla. és eléggé nagy szarkavarás van mert 50%-a akar a másik fele meg nem... :S
Kellene az a jogsi, mert így beleragadsz az 50 ccm-be.
Hacsak a Totalcar-os fiúk (Winkler Robi és bűntársai) népszavazással össze nem hozzák, hogy a "B" elég legyen 125 ccm-re. Hallottatok róla?
tom. értelek. csak ez volt a faluban. másik hogy e a moci nem restaurált hanem inkább felújított. de van egy másik k55-ös ami restaurálnék persze szép sok krómozással de ezt most jelenleg áll a projekt. amúgy mindene meg van hozzá csak egyetlen egy kell még hozzá a gyújtás doboz. bár nélküle is megy a motor. de eredetire szeretnék megcsinálni. Bár anyagi gondom miatt megválnék fájó szívvel.... Meg másik hogy nincs rá megfelelő A motoros kategom. És így csak B jogsim van....
Brumo, ezeket a képeket azért ne mutogasd jobb helyeken. Szépnek nem nevezném ezt a csíkozást...
Ehhez Scotch kontúrszalagot kell használni nem ilyen gagyi papírszalagot. Én is magam csináltam a csíkozást a BMW-re.
a kontúrcsíkot nem nehéz felfesteni:) én megcsináltam már a K55-ösömre és egész jó lett:) úgy hogy a papírragasztószalagot ami a szobafestéshezhasználják, és én abból vágtam fél centis csíkot és az ragasztottam fel és ecsettel festettem le:) és tök bevált.
Holnap irány Miskolc, aztán Nyíregyháza.

______
Bocs skacok, akik még ráindultak a motorra (csak nem mernek ide írni).
Értem. Azért a kontúrcsíkot sem jó erre a dadogós vonalra felfesteni. Így méginkább matricáért kiált a dolog.
Most gondolkodtam el azon, hogy egyáltalán nincs itt senki akinek van Cobrája? (Olyan is aki csak olvas) mert így elég nehéz valakivel eldumálgatni a témáról...
Hello

Itt egy jobb kép itt látod miről beszélek.
Feketével lesz kijavítva.ÉS kontúrcsík.
Várjá várjá nemodabuda.
Magyarázat: a fehér piros határán gyárilag fellelhető egy fekete kontúr csík ami még felfestésre kerül és az takar majd rendesen meglátod.De tényleg.
Ezen aképen talán látni a csíkot amiről beszélek nem kötözködök csak mondom mi lesz még vele.
üdv vannak puch kipuk ...pontosabban..?