Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen Motor.Azért ennyi az ára Csak mert megvan anyagilag szorulva a fószer aki eladja.
Túl sok a 'megint' a mondatodban.
Csillapítsd magad.
és mennyi lenne az ára a feketének?
Jó motor lehet egy ilyenért már érdemes letenni A1-re.
Szerencséd, hogy az utca levolt fagyva.
oké. és mi lesz a projekt? megint félévig állni fog? mert megint nem lesz pénzed megint felújítani?
Az utca ("utca" -- nézzétek a képen, és ennél még messzebb volt) utolsó házából ("házából" -- tanya, kb.)

Most, hogy nálam van, tökre tetszik. Van hozzá fasza fejidom is.
nos ez ami lenne..nem olyan jo állapotban,de nem is könnyű jót szerezni....
Csináltam párképet megosztom veletek.
szia jó lenne róla kép
Megnézem hogy van e!Jó lenne róla kép!
sza akkor nem sikerült megvenned ? Legalább dagadjon tovább a tárcád és vegyél VH-s dappot:)
Először nem fixáltuk. Csak beszéltük, hogy érdekel.
Másodjára, vagyis a héten, én mondtam, hogy kell. Fixre mondtam...
Szóval nem értem.
De igazából lesz@rom. Majd lesz ami lesz........
Najja csak ezt már egyszer megbeszéltük és tudtam, hogy 2. alkalommal is ez lesz... Ennyit erről.
Ok nélkül nem jogos nekiállni senkinek.
Szerintem.

A motorra már félreraktam, már le volt fixálva. Így egyértelmű hogy azt veszem meg elsőnek! A motor árán kívül meg bocs, de 4 nap alatt nem bírtam előállítani még a WC_n sem 13E-t.
Egyébként meg nem tudom milyen az, hogy megbeszéljük, kell, aztán 4 óra múlva azt veszem észre, hogy árulod?
Ez olyan, mint amikor lefixáltam az eladóval hogy megyek a motorért hétvégén, aztán 2 nappal előtte eladta. Csak a tied rosszabb.
T. Gorcsa!
Igen szerintem is. Amúgy a csapszeg tűgörgőméretet nem tudná megadni? Mert akkor előre megrendelem a motorhoz. Szerintem még kicserélem az első féket a feljavított változatra (Késői Cobra 80 külön féktartályos és gázkonzolos) Melytől azt várom hogy amikor megcsinálom valami problémáját ne jöjjön ki egy másik. Mert itt vagy elreped a tartály vagy folyik a tömítés. Pedig minden tisztességesen lett megcsinálva benne.
De ha azt mondtad hogy nincs pénzed most meg hipphopp elmész egy motoért ami tuti nem 2000 forint...
Ne püffögjél, mert nem tudod mi a helyzet!
Kössz.
Tuti zündapp laverda lesz.... Amikor párhete rakotbe
T. SlickRick!
Bár elég ritkán és némán de azért én még itt szoktam lenni. Sajna nekem is az a tapasztalatom, hogy "elfogyunk". Egyre több a felesleges bejegyzés, és érdemben egyre kevesebb szó esik a mocikról. Ez sajnálatos. Talán majd a tavasz hoz némi felfrissülést!
Addig is "Széles utat" minden igazi motorosnak!
Üdv: Gorcsa
Némi archív felvétel http://youtu.be/zhMx-kJ58b4
Milyen motorért mész olyan messzire?
Típusa?
Azt mondtad nincs pénzed a blokkra... Pff... Na látod ezért raktam fel!
Milyen motor?