Bár régebben említettem hogy matricákkal is foglelkozunk. és akkor megcsináltuk volna neked is :) mindegy de itt már piros festékkel javítsd ki a hibákat.
Jobban jártál volna Puchi, ha a fehéret matricázod.
Az ilyen maszkolós megoldásnál majdnem mindig ez a vége mint itt, hogy aláfolyik oda is, ahová nem kéne. A festődnek sem sikerült. Én biztosan nem hoztam volna így el.
jórozsdás a tank... Bár amikor viszem festetni vmi tankot akkor megszoktam kérni hogy homokszórással picit belülről pucolja ki. és ezt csodát tud tenni:)
hiába raknám a 21-es es binget. mert a henger szívóoldala 14-es és membrános. a karbi fix állítású nem lehet rajta levegőt állítani csak max alapjárat.... a fordulatmérő rossz mert vmiért "feleződik" az is meg kellene csinálni.
Félek hogy elszakad a tömítés mikor veszem le a hengerfejet. tömítőpaszta nekem meg gányolásnak számít... A fém az rendben hogy ottvan de a víztér tömítésétől aggódom. Meg engedhetem le a drága aluvédős fagyállót (a rózsaszín fajta ami nem oxidál mindent)
Jaja. Meg kitakarítom a blokkot is már ha szétkapom. Szerintem majd fotózom mi hogy van... Kitakarítom a felömlőket hengerfejet. Mert az etanol után lett rosszabb a teljesítmény. Szerintem ahogy kioldotta a koszt...
Optimámon valami gagyi kínai óra volt ami ha rendesen odatéptem neki (amire nagyon harciasan válaszolt!) 6-at mutatott ami persze hülyeség de azért tök jól esett:-D
Miért nem pucoltad ki?