Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÚRISTEN!
Miért nem pucoltad ki?
Bár régebben említettem hogy matricákkal is foglelkozunk. és akkor megcsináltuk volna neked is :) mindegy de itt már piros festékkel javítsd ki a hibákat.
Jobban jártál volna Puchi, ha a fehéret matricázod.
Az ilyen maszkolós megoldásnál majdnem mindig ez a vége mint itt, hogy aláfolyik oda is, ahová nem kéne. A festődnek sem sikerült. Én biztosan nem hoztam volna így el.
oké..
bár nem rosz moc volt.
Mondom. 2 napig volt meg tehát igen.
amúgy, mennyi volt?
jórozsdás a tank... Bár amikor viszem festetni vmi tankot akkor megszoktam kérni hogy homokszórással picit belülről pucolja ki. és ezt csodát tud tenni:)
elpasszoltad ez már vagy még nem?
hiába raknám a 21-es es binget. mert a henger szívóoldala 14-es és membrános. a karbi fix állítású nem lehet rajta levegőt állítani csak max alapjárat.... a fordulatmérő rossz mert vmiért "feleződik" az is meg kellene csinálni.
Most jöttek meg a fényezőtől az alkatrészeim csodálatosan szép lett nagyon ügyesen lett megcsinálva és tényleg gyönyörű remélem sokáig széplesz.
Sajnos 2 napig volt nálam. Hazahoztam, megláttam fényben ÚÚÚ ez mi? Pedig meg akartam csinálni. Ne vegyetek felújítandó motort sötétben.
A benellidről tennél képet?Az olyan érdekes motor volt nekem tetszett.
Majd leengedem egy tálba aztán a szűrő a kiegyenlítőben elintézi...
Hát igen azzal megy márha a mindenféle térfogatnövelőszerepet betöltő szemetet amit a "benzinbe" belekavircolnak annak lehet nevezni.
Hát a tömítéssel csak óvatosan a fagyálóval meg ne törődj nem volt az olyan drága hogy megkelljen siratni.
Át kell állítani mert a benzines motor mint benne van a nevében benzinnel megy.:D
Félek hogy elszakad a tömítés mikor veszem le a hengerfejet. tömítőpaszta nekem meg gányolásnak számít... A fém az rendben hogy ottvan de a víztér tömítésétől aggódom. Meg engedhetem le a drága aluvédős fagyállót (a rózsaszín fajta ami nem oxidál mindent)
Etanollal nem is megy úgy azonos beállítások mellett a motor mit benzinel.Mi is kipróbáltuk simsonon és szarabb lett szétszaladt a ménes belőle.
Jaja. Meg kitakarítom a blokkot is már ha szétkapom. Szerintem majd fotózom mi hogy van... Kitakarítom a felömlőket hengerfejet. Mert az etanol után lett rosszabb a teljesítmény. Szerintem ahogy kioldotta a koszt...
Optimámon valami gagyi kínai óra volt ami ha rendesen odatéptem neki (amire nagyon harciasan válaszolt!) 6-at mutatott ami persze hülyeség de azért tök jól esett:-D
Megérdemli hidd el.
Jah, nem szeretném ha 10.000 rpm nél elszállna...
De vicces volt mert így is ment úgy 45 fölött picivel. De inkább nyomatéka volt.
Ha jót szeretnél muszály belekölteni.
Komoly?Még az optimámon is 12-es karbi volt!