Jaja Kb annyi. De akkor már SKF et bele. Amúgy ezeknél kell lennie 2 oldalt hézagoló lemeznek? Mert ha jól emlékszem az enyémben nem volt. Amúgy honnan lehet látni, hogy kell 2 oldalra?
Samarin...... ilyet ittam régen a gyomorégésre :) tasakos por ami vízbe kell önteni és az hirtelen habzó és ilyenkor gyorsan kell meginni. szerettem ezt. De már nem nagyon forgalmaznak vagy nem tom.
Cobra felső tűgörgőskosár mérete : Átmérő 12 x átmérő 17, és 13 hosszú. (Csak kifejezetten hajtókar felső szemhez tervezett alkatrészt szabad beépíteni!) Nem valószínű hogy párszáz forintos tétel lenne...
T SlickRick!
Sajna a tűgörgő méretét nem tudom (az én gépem is olyan megbízhatatlan, hogy'78-óta az eredeti van benne.). Nekem a fékkel nincs gond, de ha olyat keresel amit a vaterán hirdetek kompletten, akkor abban segíthetek. Nézd meg: Fékkar, szögletes tartály, fékcső és munkahenger.
Sok sikert!
http://www.kinphyshop.com/webs...
Sajna a tűgörgő méretét nem tudom (az én gépem is olyan megbízhatatlan, hogy'78-óta az eredeti van benne.). Nekem a fékkel nincs gond, de ha olyat keresel amit a vaterán hirdetek kompletten, akkor abban segíthetek. Nézd meg: Fékkar, szögletes tartály, fékcső és munkahenger.
Sok sikert!
túlsok az ára.. amúgy a DTvel mia terved? :)
Többi része a kocsiban, nehogy lepotyogjon.
A [17356] hsz-ben megint olyan témához szólsz hozzá, amihez nem is konyítasz.