Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint az M50 es Zündappomon. Bing SRG karbi és volt 10 milis vagy 9! Csak néztem.
Spec én olyan 3000 körülre rakom amennyit költenék rá. Nagyon sokat lejárt már ez a motor.
Szerintem van az több is mint 1000 forint...
Nagyon pici karbik vannak azokon gyárilag.
Szerintem a max 2 liter jóminőségű olajjal bekevert benizin árát nem szabad sajnálni tűgörgőre.
Néztem azt a PL videódat. Mit ne mondjak eléggé gyengusnak hat. Jobban be kéne állítani a karbit mert mintha keveset kapna... Rakj rá egy 21 es binget aztán kiforog rendesen.
Jah. Kb mennyi lehet? Elmegyek az SKF boltba aztán szétnézek. Csak előbb szét kéne kapni a gépet.
Szerintem a csapágyboltos tud ajánlani jófajtát.
Parkolófék.
Tudna valaki nekem ajánlani jó fajta tűgörgőt a dugattyú alá? Mert megvan a blokkból jövő kattogás oka, kicsit kivan már a tűgörgőkosár, amit nem csodálok mert még az eredeti van benne. És rosszat nem akarok belerakni.
A lábhajtású önindítóhoz!
Az arra való hogy ha behúzod a kart nem engedi vissza, mint a képen van, akkor tudod a kart visszaengedni ha ezt a lemezkét benyomod a végénél.
Csini gép olyasmi mint a Simson sr2.
Ki tudja, mi az a "retesz" a fékkaron?
aúccs:(
Köszönöm szépen... csak az a baj h még nincs kész telljesen... de a függönyök helyére egy falat akarok meg állmenyezetet, meg ugye hogy legyen még1 szobám .... a csajos dologról meg nem nyilatkozok...

Am a srác elesett kerával, és egy autós későn észlelte, úh. mire rálépett a fékre lényegében átment rajta .. RIP.

Na én elköszöntem... további jó éjszakát mindenkinek!
Nem, de a családodat is el kéne tartsd.
Nem kell a Yamaha is a nyakadba.
Nézd csak, olvasd el a bevezető részt:
(bal felül)
puch gp 50 de sajna már elkelt! de henger dúgóval meg karbi meg gyújtás van még hozzá!
fasza garázs. gondolom itt is rendszerességel hágod meg a csajodat. Bár hallottam hogy a fiáé voltak pár motorjai De azt nem tom hogy a fia miben haltmeg amúgy részvétem....
Mér! te akarsz megvenni vazze?
A Garázsban szerelek, csak van egy külön kis "szoba" szerűség, ami nem az igazából, mert csak egy függönnyel van elválasztva a garázs többi részétől, de ott csinálom az ilyen merényleteket ... Nyáron am mikor rend vn ilyen bulizós, ivós filmezős "moziszoba" a rendeltetése... van kint ágyam meg minden, de az csak nyáron fasza

A yamaha ugyanúgy áll... A bácsi fiáé volt, aki tavaly decemberben meghalt... ő kínlódott ezekkel mindig, most meg az öreg nem foglalkozik velük... biztos eladná... azt meg h mennyire eredeti azt nemnagyon tudom, csak annyit hogy a kipufogó tuti nem az, meg a műszerfal helyett is MZ órák vannak fent...
Nem kell az neked.
hajrá ! amúgy hol szerelsz? és a yamahával aki eladná az neki mi a terve? csak eladni? :S ÉS mennyire hiányos azaz mi nem eredeti rajtas?
Hali...
Először is Boldog Újévet Mindenkinek..
Bocsánat h csak most irok, de időközben sikerült munkát szereznem, csak szinte minden időmet most az tölti ki.. Ezért nem jelentkeztem mostanában ha meg van szabadidőm azt inkább barátnőzéssel töltöm ... De legalább van..

A moci jelenleg igencsak "szétszórt" állapotban van... Esztergáltattam hozzá perselyeket a sztenderhez, meg a hátsó fék pedálhoz... szét van totál szedve... festeném vázat meg a kissebb alkatrészeit, de az a baj h hideg van hozzá, és mivel fűtött garázzsal nem rendelkezek igy a szerelés is lefokozódott "szerelgetés" - re ...

Brumo :
A yamaha megvan még neki... Habár megfordult a fejemben h KTM után megbirkózok vele, de egyenlőre még az se áll sehogy...

Üdv.
Végül egy pár kép....
szia a kipufogó megvan még? és mennyi lenne az ára