Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább add el alkatrészenként. én az egészet megvenném egy jó áron.
mikor megvolt rá a lehetőséged és mindig is válogatsz és akkor sose lesz kész.
Keresek!

erre a motorra mindent ami hiányzik!
Waresz tök olcsó most nézem de fejezzünk be az autózást
Megkaptam a mailod majd a közlejövőben gyere azért elszívesen látlak.Megmutogatom a cuccaim meg dumálgatunk picit:-D
Nekünk volt csepkadett kombi, rengeteg dolog fér bele, viszont bármilyen furcsa, de drága, nem látszik rajta de elég modern dolgokkal van tele, ha nem tartották rendben, akkor iszonyat sokba kerül a felújítása. Én inkább akkor a ladát javasolnám neked, kombi verzió, ahhoz van alkatrész dögivel, olcsón.
Nem zavar hogy Motoros fórum?
Egyik autós hülyesége után belekezd a másikba..
Privátba !
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadett_e/opel_kadett_e_caravan_clu
b-4301081

Ezt lekéne alkudni olyan 15-ezrre.
Nagyonjóötlet.Kadett van most is lépcsőshátú és eddig minden motor belefért!Isuzu td nagyon stabil szerkezet csak dícsérhetem.
Puch g4 ds sachs optima, mk2,ultra80 rs40 simsons50-ez mind kadettal jött el hátsóülés kivesz aztán lehet pakolni.
vonóhorgos opel kadet caravan
Szóval 100 csak az autó.éRETD?
Átírát leszámítva legyen 100.Azt tudom drága de az már félrevan téve ebből az összegből.
Denemértedhogytakarícsdkiakarburátort!?
vegyél kis polákot:) mert ebben minden egyébb költséggel együtt meg lesz.
mert ha 100ért vennél legalább jó kocsit az nem bizti hogy kapsz mert többe kerül a átírás meg a biztosítás..
oké értem. nna csak mondtam a tippet.
Milyen autót érdemes venni ha van kb 100-am amit erre fordítok a többi ez egyéb költségre kell.
A lényeg legyen igénytelen nagy és pakolni lehessen mint a kamazt.
Turistwarbira gondoltam.
Köszönöm.
Brumo ne itt szerelj autót!
Köszönöm!
HA tudod mi a baja akkor menny érdre és csináld meg...
Na de figyeljél már ide...
NEM ÉRTED, HOGY BE SE INDUL A MOTOR?
Nem a karburátornál, benzin dolgoknál van gond! HANEM A VEZÉRLÉSNÉL, SZELEPEKNÉL!
mondok egy tippet. hogy van páromnak egy wv bogár a benne volt 1,5-ös motorja és egy benzintemető. és olaj elfogyott benne valahogy bár töltöttem bele olajat! és beálta motorja és haza kellett vontatni. mert hajtókaros lett a bogárnak a motorja. szal kuka, és szereztem másik motor 1,3-as motorral, és azon karbit kellett hangolni meg gyújtást. és a karbi kikellett pucolni. és aztán jó lett és rögtön kevesebbet is eszik.
Bár azért van jelentősége. mert a fúvókák ki tisztítása jobb eredménnyel érsz el, ha hiszed ha nem akkor járj utána.
Tyűű, überjó a kép!
Van Corolla klub, ajánld neki!
Havernek kicsit újabb 1.3mas van. Remélem nem haragszik meg hogy felteszem ide a képet. De úgyse nézi ezt a fórumot
A Kreidler Épülés közben...
Még nagyon az elején...
Nem semmi mekkora a gépezet... A Zündapp milyen cingár mellette...