nem mostanra tervezem a menetet, azért örülök hogy aggódsz a motoros társakért
télen szerelés, javítás, egyebek és majd tavasszal menet. addig szépen amikor megyek garázsba beindítom és járatom amelyiket kell. legjobb járatás: alapjárat, hideg levegő, még havat is dobhatok rá ha melegszik
Csúszkálást kéne kipróbálni ma kaptam az ötletet:-D
Tavajelőtt még komarral mentem jogsi nélkül az udvarban tavaj puch MAXI G4-el idénre valamit kikéne találni remélem azért annyi hó lesz legjobb lenne egy simson s51 előre 13 -ánckereket feltenni és gyia.Meg azt nem félti az ember.
ÉS azért öltözz fel rendesen meg a fékek rendben legyenek! mert ma a hírekben volt a hétenkb 300 baleset volt és abból 30 súlyos, és abból még kb 5 halálos és csak a héten volt. szel nagyon csúszik már az ót..:S:S sztem már vége a szezonnak :S
gyűrű kell hozzá, csapszeggőrgő és utána össze tudom rakni. egyébként se az lesz az első dolgom hogy széthajtom csakazért hogy megnézzem mennyivel megy. majd ugyis kiderül. áttétel alapján olyan 100-105 lehet, mert a hatodik nagyobbat hajt mint az ötösben az ötödik. rövidebb fokozatok de a végáttétel hosszabb
Nagyon érdekes hengerfeje van ilyet még nemláttam.Kíváncsi lennék a sűrítésére olyan max 7re tilepek:-D
Meglehetne venni csak az volna a lényeg hogy a féke miylen mert utána lehetne tunerkedni belevaló blokkot.
esetleg kép? bár ha hétfőn dől el hogy mi lesz mert hétfőn kapok képeket a épített gokatról és vmint kp-t és ha nekem megfelel akkor lesz a csere, ha nem lesz semmi akkor lehet hogy érdekel a dolog csak minél olcsóbb legyen... :S
nem vagyok megszállott csak vettem ezt a herculest és megtetszett
aztán abba az 1 vázba cserélgethetek 3 blokkot hogy mikor melyikkel hajtom
50 es léghűtéses, 50 es vízhűtéses meg van egy 60 as léghűtéses. a vizesben van a 6 sebesség
Én sajnos nem tudok. De apám eredeti végzettsége karosszéria lakatos. És elég jól tud hegeszteni, tehát a szakértelemért nem kell messzire menni, "csak" hegesztőgép nincs
télen szerelés, javítás, egyebek és majd tavasszal menet. addig szépen amikor megyek garázsba beindítom és járatom amelyiket kell. legjobb járatás: alapjárat, hideg levegő, még havat is dobhatok rá ha melegszik