Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó puch sachs alkatrészek lehet válogatni ár nem sok és vétek lenne kihagyni egy ilyen fergeteges ajánlatot.
Az első magnéziumötvözött alukereket nem olcsóság beszerezni:-D
nem jó mert én ugyanazt akartam mint az elsőével hogy szép legyen... amúgy a moci eladó :)
Ilyenhez nincsen. Csak ezek vannak:
nemnem hanem a puch tm mocihoz:)
M50-hez?
Lángal csak taknyolni tudok de azt bármilyen szélességben illetve hosszúságban átolvadásmentesen.Tervezem co beszerzését csak itthon 230V van.
Hátsó kereked van ? mert kéne komplett hátsó keró..:S
Na de azért a lánghoz még érteni is kell egy kicsit
Elektródával meg szép akkor se lesz ha valami nagyon profi csinálja.
Nekünk itthon meg sajnos csak nem állítható trafó van, hegeszt a 2700000000 amperjával, és kész, egy nagy rugóra van ráhúzva a testkábel, azon lehet egy kicsit változtatni
Mit meg nem adnék egy jó kis hegesztőért
Egy kis inverteres megfizethető, és legalább nem olvad rögtön át a lemez ha rápöttyintek
3napja reszelem de még nincs vége, már megvan az uj kipp terv a fejembe az ypvs vázba jól fog mutatni hátul az ülés alatt a két cső.
CSini!
azért nem alszom mint a medve nézd majdnem kész az uj 350 levegös henger is. forditva lessz próbálva tavasszal.
Haggyadmár a bevontkézit mert az csúnya.Min. lángal.
Kettes pálca, és szerintem 60amper alatt.
ez a majdnemgyőztes motor...
(kurva gázbowden...)
Én egyes lemezt nulla hegesztési gyakorlattal összeraktam pálcával.
Kikúrt ronda lett, de van köszörűm:)

Viszont Amit a régi szakik lánggal tudnak, az meredek.
Fog egy darab drótot,(rozsdás hulladék a kerítésből kb) és szépen összenyalja vele a kiput úgy, hogy utána annál fogva fel lehet emelni páldául azt a képen lévő Yamahát is.

Egyszer, egy használt, és vékonyabb anyagból lévő kiput próbáltunk össezvarrni, na az nemnagyon ment, mert kihabzik a zacc belőle.

Átvittük, Dimmához, és egyszál napszemüvegben(NAdrág azé vót rajta:) simán össezvarrta lánggal,, közben bezsélgetett velünk, meg nevetgélt, hoghy mit műveltünk:)

Szóval, ha egy kiput neked összerak valki szépen aviva 10 rugóért, akkor add neki oda, mert olcsó.
nincs melegitve felfujja a viz,jó pár db készült igy de nagyon
sok anyag kell hozzá. Most ötvözöm a 2 eljárást fujom meg hajlitom
szegmensekböl. Az avi meg a régi lángheggesztéas müködik a többit felejstd el motoron meg igy néz ki
Van nálam egy komplet blokk a batavusodba.Kupff gyújtás karburátor.
Gyűlölöm a szelepeket!
Gondoltam teszek hengerfejtömítést Corollába... Hááát, szarabb lett mint volt. Nem tudom beállitani.
Van ám, még 4 is...
Ívvel az csúnya lesz de lehet, hogy jólesz.
Aztahűha ilyet még nem is láttam.Ezek után énis tudok majd rezót csinálni.
Melegítettétek?
Előtte hogy kicsit domború legyen hogyan csináljátok meg? És a csőcsatlakozót hogyan teszitek rá? (Végre van valaki akitől megkérdezhetem ezeket)
arra azért kiváncsi leszek mit hegedálsz össze ivvel
bár a lemezvastagság számit
kb igy néz ki a fujt dob elötte utána
És milyen vastag anyagból lehet ezt ívvel megcsinálni? Már hegesztettem vékony anyagokat ívhegesztővel szóval a technika megvan rá csak a vastagság kéne. Sanya32 most nem a bátyád összelyukasztott dobjára gondolok. Mert talán nem 3.5 es pálcával kéne csinálni 100 amper körül:D