Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

284-60
Nemtudom... Ritka és kész.
280-60 a típus.
Keress rá...
Jó de te ügyes vagy.
MEg én kajakra rosszul érzem magam ha 5 forintot kell a gépre költeni.
Mitől ritka?
Találtam itthon egy blokkot...
Kúrva ritka, ilyen van 'zundapp' gépébe is, amiről töltöttem fel videót a Youtube-ra.
Ki mondta hogy költsél rá milliókat.
Bár ha egy jó motort akarsz akkor bizonyám költeni kell rá, ha nepperkedni akarsz akkor elég hogy legalább üzrmképpessé tedd és megbízhatóvá tenni. és akkor eladni jóáron, ennyi. ez a logika.
Bár a KTM PL40-esre most nem költök, mert csak addig jutottam el hogy pöccröff moci legyet és jól menjen. És majd a vevő lefesti olyanra amilyet akar. Érted?
Debrecenbe nem is de 50 Km-es körzeteben szerintem simán lazán.
Még találkozóra sem jönnél el.
Nem szabad sokat költeni a motorra mert nem térül meg.Csak annyit amennyit feltétlen szülkséges és lehetőleg azt is otthon megmaszekolni.
de ha így gondolkozol, akkor sose lesz jó mocid.
értem.
MErt drága a benzin.És rájött hogy a zündapp nem arra való, hogy ráüljön és olcsón menjen.

Komolyan mondom ha valaha lesz még jó motorom elmegyek Balatonkörbemotorozásra.
Csak. Pihen.
jójó de miért nem jársz a zündappoddal?
Mé?
Azé me száros lett? Ne viccelj...
Azóta kívül-belül meg lett pucolva, fénylik a műanyag is rajta..
nem hiszed el? akkor adj majd nekem 60ezer forintot és akkor kimegyek a trafipax elé és akkor küldik a képeslapot és akkor továbbítom neked jó?:D:D
Amúgy valóban ennyit megy mert első 14-es lánckerék van, meg 50-es fúvóka helyett 60a- fúvóka van rajta meg minden fojtás kiszedve. bár van videóm róla csak nem tóljól sikerült mert épp akkor közeledtem a sünökhöz...
Jólvanám ekkorát nem kell kamuzni 75 80-at bla bla.
Szeretném megtartani ne aggódj.Be is fejezem és már csak a blokk és jövőre végre normális motorral indulhatok.
Bazz be sem fejezed? nem vagy türelmes.. ha helyett volna csináldd meg rendesen. hogy legyen végre egy jó mocid.
de... ezek után el adod jópénzért?
gyááááá ez nagyon ütős blokk lesz ha megcsinálod:) jó pörgős kis mocit lehet építeni belőle.
Eladó ÓccsÓ.
Enyimét öcsém úgy letömítettem hogy csak azon keresztül kap levegőt és tök profi az egész.
Először is petróleumlámpával (más nem volt ami meleget ad) felmesegítettem a fekete gumit és jó fél órás egyenetés után megadtam neki a gyári formályát.Utána gyantás zsugorcsőből nagyon szépen igényesen kialakítgattam az oda megfelelő darabot és összedugtam a karbiva a levegőszűrűő a motoron lévő pózhoz hasonlóan és összemelgítettem őket.
Nagyon jól tömít rendesen érzed, hogy a levegőszűrőn szív!
Az iszonyatos torokhang megszűnt szóval nagyon kellemes lett és még a karburátort is belehet állítani szóval bódotá.
A hátránya, hogy egyben kell leszedned a karbit a levegőszűűvel és készz plusz két csavar nem túl sok.
Hiányzik a légszűrő a DS hez:( Azért füstöl mert nincs rendes szívása. Amúgy a gyári fekete műanyag valami nagyon kikeményedett és nem lehet feltenni rá úgy hogy még tömítsen is.