Egy... nekem van csak nektek ajánlottam ezt. kettő, hogy te sose mondod meg hogy mikor és hol van a lomipiac és emmiatt hogy a francba tudjam? ÉS hol nézegessem hogy mikor van?
Letiltasz mert nem veszem meg a hengeredet?:-)
Ez nálatok szokás?
Aztán meg nagon beígértod, hogy olyan blokkot tudsz amilyet én már régóta keresek erre kiszúrod a szemet egy alap ds blokkal?Áljon meg a menet meg nem méred meg a főtengő alsó csapját?
Letiltasz, mert mégsem veszem meg a hengered?
Puch-ra meg még mindig áll az NS ajánlatom... ha utánna néznél, papír nélküliek vannak 90 körül. Ez meg papíros. Jó lenne ha valamit mondanál... Legalább ennyi legyen benned.
Te ezek a zündappok tök gagyik.
Dobfékigénytelenségű tarcsafékes utánzat takarófedél okádás.
Hulladék hűtés lást KS80 vizes változata meg különbenis tök gagyi cirkó hűtés.KIVÉVE PUCH.
Hulladék kinézet lást a moped típusok többsége illetve néhány formebontóak tűnű igénytelenül kidolgozott szemét.Néhány típus azért szép mert koppintottak a kreidler-ről
A KS 50 talán az egyetlen komoly cucc de hát abban is a hűtés.
A hogy fűnyírót is gyártottak már alapból gáz, arról nem beszélve hogy ,még az olimpiai lángot is ráaggaták.Egy Eb győzelem idézem" nem tartja számon senki".
Egyszóval az igai épek ott kezdődnek, hogy sachs és a csúcs a puch.
háh, nahjóvan
Ez nálatok szokás?
Aztán meg nagon beígértod, hogy olyan blokkot tudsz amilyet én már régóta keresek erre kiszúrod a szemet egy alap ds blokkal?Áljon meg a menet meg nem méred meg a főtengő alsó csapját?
Inkább lenne 1 normális motorod, minthogy 3 szar.
De a Puch meg kell. Nem véletlen akarnék veled ennyire megegyezni...
Puch-ra meg még mindig áll az NS ajánlatom... ha utánna néznél, papír nélküliek vannak 90 körül. Ez meg papíros. Jó lenne ha valamit mondanál... Legalább ennyi legyen benned.
Gyere te is! Meg a többiek!
Dobfékigénytelenségű tarcsafékes utánzat takarófedél okádás.
Hulladék hűtés lást KS80 vizes változata meg különbenis tök gagyi cirkó hűtés.KIVÉVE PUCH.
Hulladék kinézet lást a moped típusok többsége illetve néhány formebontóak tűnű igénytelenül kidolgozott szemét.Néhány típus azért szép mert koppintottak a kreidler-ről
A KS 50 talán az egyetlen komoly cucc de hát abban is a hűtés.
A hogy fűnyírót is gyártottak már alapból gáz, arról nem beszélve hogy ,még az olimpiai lángot is ráaggaták.Egy Eb győzelem idézem" nem tartja számon senki".
Egyszóval az igai épek ott kezdődnek, hogy sachs és a csúcs a puch.